Focar de infecție cu noul coronavirus în rândul polițiștilor din Olt! Câți agenți au fost depistați pozitiv cu boala rară din China

Publicat: 02/06/2020 | 11:39

Există un focar de infecție cu noul coronavirus în rândul polițiștilor din Olt, confirmat la scurt timp după ce autoritățile au anunțat că epidemia se află pe panta descendentă în România. În rândurile de mai jos, aflați câți agenți au fost depistați pozitiv cu boala rară din China pentru care nu s-a găsit încă un vaccin la aproape jumătate de an de la apariția sa.

Citește și: Vești proaste de la OMS! Oficialii infirmă teoria că noul coronavirus îşi pierde din putere: “E la fel de grav și…”

Focar de infecție cu noul coronavirus în rândul polițiștilor din Olt

Conform informațiilor făcute publice de reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică, în Olt, s-au înregistrat, în ultimele 24 de ore, patru noi cazuri îmbolnăvire cu COVID-19. Pacienţii sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Toți sunt membri ai poliției, focarul în rândul acestora ajungând la opt persoane.

Află și: RAPORT. China ar fi ascuns mai bine de o săptămână detalii-cheie despre COVID-19

Tot ieri au fost testaţi pozitiv un poliţist din Brebeni şi soţia unuia dintre cei doi poliţişti din Ipoteşti. Ambele posturi, Brebeni şi Ipoteşti, sunt subordonate secţiei de poliţie Coteana.

Nu rata:  Salman Khan, în doliu după moartea unei persoane importante din viața lui, răpusă de coronavirus. Mesajul transmis de Iulia Vântur

Primele cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în cadrul poliției s-au înregistrat sâmbătă, când şeful de post şi ajutorul de şef de post din Ipoteşti au fost depistați pozitiv. Ulterior, zece poliţişti, printre care şi un elev al Şcolii Câmpina, au fost nevoiți să intre în izolare la domiciliu.

Descoperă și: Ce riscă Prințul Joachim după ce s-a infectat cu noul coronavirus la o petrecere cu 27 de oameni în Spania: “Regret profund acțiunile mele”

De la începutul epidemiei de coronavirus, s-au înregistrat 91 de cazuri de îmbolnăvire în județul Olt.