Focar de COVID-19 într-un centru medico-social din Dâmbovița. Zeci de persoane au fost testate pozitiv! De la cine s-au infectat

Publicat: 17/04/2020 | 10:47

Aproximativ 30 de persoane de la un centru medico-social din localitatea Răcari, județul Dâmbovița, au fost testate pozitiv cu COVID-19. Primaul Marius Caravețeanu a anunțat că oamenii au fost, deja, internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Târgoviște.

VEZI AICI: PANICĂ LA UN AZIL DE BĂTRÂNI DIN DÂMBOVIȚA. OAMENII SE TEM SĂ NU SE FI INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS DUPĂ CE O ÎNGRIJITOARE A FOST TESTATĂ POZITIV

Tot personalul centrului din Răcari a fost testat pentru coronavirus după ce o îngrijitoare a fost confirmată, recent, cu COVID-19. DSP Dâmboviţa a început o anchetă epidemiologică la centrul medico-social din localitate.

DEZASTRU IGIENIC. Avertismentul unui medic despre mănușile de protecție: „Bacteriile se înmulțesc fericite în spațiul cald și umed”

Pe scurt: un cetăţean solicită ambulanţa (…) fiind declarat pozitiv! Internat la Spitalul de Boli Infecţioase Târgovişte! Soţia lucrează în centrul medico-social şi a fost prezentă la post până în data de 09.04 fără simptome, fără vagă bănuială că ar putea avea probleme de sănătate! Izolarea în centru s-a realizat în data de 11.04 în conformitate cu Ordonanţa Militară 8/10.04! În acest moment persoanele testate pozitiv sunt preluate şi internate la spitalul de boli infecţioase Târgovişte! Vineri vor fi testaţi toţi colegii aflaţi în izolare la domiciliu!„, a scris, pe Facebook, primarul din Răcari, Marius Caraveţeanu.

NU RATA: CĂMINUL DE BĂTRÂNI DIN ORĂȘTIE, INFECȚIE MASIVĂ CU NOUL CORONAVIRUS: ”PERSOANELE NU PREZENTAU SEMNE ȘI SIMPTOME…”