Foc de tabără, dans și mult alcool, chiar în stradă, la Galați! Ce au putut să facă tinerii în plină pandemie de COVID-19

Publicat: 19/04/2020 | 09:59

S-a întâmplat în localitatea Munteni, din județul Galați! Zeci de tineri s-au strâns în mijlocul străzii, unde au făcut un adevărat foc de tabără, apoi au încins mega-petrecere. (Citește și: Mesajul lui Marcel Vela de Paște: Mesajul lui Marcel Vela de Paște: ”Să ne unim în rugăciune ca să cerem sănătate…”)

VEZI AICI VIDEO

Udată din plin cu muuuult alcool, au dandat și au petrecut ca și cum nimic nu s-ar întâmpla în această perioadă în România. Mai mult, au adus chiar injurii polițiștilor și mascaților, care au ajuns acolo, scrie antena3.ro.

Petrecerea, transmisă live pe Facebook

Distracția, care a fost transmisă live pe Facebook, a fost oprită după mai bine de o oră de polițiști. (NU RATA: Ordonanța Militară nr. 10 schimbă tot. Ce interdicții și restricții vor intra în vigoare de săptămâna viitoare)

„Persoanele care au fost identificate până acum au fost sanționate contravențional, fiecare cu amendă în valoare de 20.000 de lei pentru nerespectarea ordonanței militare. Polițiștii au văzut imaginile pe un site de socializare”, a anunțat Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galați.