Floyd Mayweather și-a dat iubita afară din casă. Motivul incredibil

Publicat: 07/05/2021 | 09:33

Floyd Mayweather vrea să revină în ring. Acesta este și motivul pentru care i-a cerut iubitei sale, Anna Monroe, să se mute o perioadă din casa lui.

Mayweather, în vârstă de 44 de ani, vrea să îl confrunte pe celebrul vlogger devenit boxer, Logan Paul.

Cei doi vor avea parte de un meci demonstrativ, la data de 6 iunie, dar se pare că fostul campion mondial își dorește foarte mult să câștige această luptă și ia în serios totul.

Mayweather vrea cu orice preț să revină într-o formă optimă pentru întâlnirea cu Paul, astfel că s-a hotărât să elimine orice formă de distragere, deși vloggerul nu are un record impresionant în box.

Legendarul pugilist i-a cerut iubitei sale, în vârstă de 29 de ani, Anna Monroe, să plece din vila sa de lux din Las Vegas, pentru a se putea pregăti în liniște pentru lupta cu Logan Paul.

VEZI ȘI: Top 10 celebrități pasionate de jocurile de cazinou

Pugilistul, în vârstă de 44 de ani, deține un record impecabil de 50 de victorii și nicio înfrângere, iar ultima sa luptă oficială a fost în 2017, atunci cândl-a învins pe vedeta din UFC, Conor McGregor. Atunci, Floyd a câștigat aproximativ 250 de milioane de euro.

Floyd i-a cerut Annei să se mute, pentru că vrea să se concentreze pe revenirea sa în ring. O parte dintre apropiații ei cred că este ciudat, pentru că ei trăiesc într-o vilă uriașă în Vegas, cu 11 dormitoare și două case de oaspeți, așa că ar avea foarte mult spațiu doar pentru el.

Anna s-a mutat în vechiul său apartament. A fost stresant pentru ea, dar este înțelegătoare și știe că el ia toate deciziile în relație. Sunt încă împreună și ea îl sprijină”, a declarat o sursă apropiată cuplului, potrivit Daily Mail.