Floyd Mayweather, îngenuncheat de o nouă tragedie, după ce i-a murit mama. A pierdut o altă persoană importantă

Publicat: 18/03/2020 | 19:58

Floyd Mayweather este îngenuncheat de o nouă tragedie, care s-a petrecut la mai puţin de o săptămână după ce i-a murit mama. Fostul pugilist a pierdut o altă persoană importantă din viaţa lui, iar anunţul trist a îndoliat lumea sportului. 

Citeşte şi: Româncele lui Mayweather au făcut încă o victimă în Dubai! Avem imagini cu “brigada Oradea” și superstarul…

Floyd Mayweather, îngenuncheat de o nouă tragedie, după ce i-a murit mama

Roger Mayweather, unchiul şi fostul antrenor al lui Floyd Junior, a murit la vârsta de 58 de ani. Potrivit unui comunicat făcut public de fostul sportiv de 43 de ani, acesta suferea de diabet, dar avea și pierderi de memorie. În 2016, unchiul lui Floyd Jr. a dispărut de acasă și a fost găsit de autorități după câteva zile.

Roger Mayweather  l-a antrenat pe Floyd Mayweather Jr. de mai multe rânduri de-a lungul carierei și l-a ajutat să devină campion mondial la cinci categorii de greutate. Deocamdată, nu se știe cauza decesului fostului boxer, supranumit “Black Mamba”.

“Suntem întristaţi, după ce am primit vestea că Roger Mayweather a părăsit această lume. Inimile noastre sunt alături de familia sa şi noi te vom păstra în gândurile şi rugăciunile noastre. Vă mulţumim pentru nesfârşita iubire şi sprijinul pe care ni le oferiţi în această perioadă. Spiritul lui Roger va continua să trăiască cu noi pentru totdeauna ♾” este mesajul publicat pe pagina de Twitter a lui Floyd Mayweather Jr., unde au fost urcate şi patru fotografii de album cu unchiul său.


Roger Mayweather, primul campion mondial din familie

Regretatul sportiv a deținut titlul WBA la categoria superpană între 1983 și 1984, și pe cel WBC la mijlocie-mică, între 1987 și 1989. El a mai câștigat centura IBO la categoria semimijlocie, pe care a deținut-o între 1994 și 1995. În cariera sa la profesioniști, Roger Mayweather a boxat în 72 de meciuri, în care a obținut 59 de victorii și 13 înfrângeri. S-a retras în 1999.

Află şi: Mayweather” al României, arestat pentru trafic de droguri! Rețeaua Pugiliștii” alimenta Bucureștiul cu heroină

Mama lui Floyd Mayweather Jr., descoperită moartă în maşina personală

Pe 12 martie, mama lui Floyd Mayweather Jr. a fost găsită moartă în maşina ei de poliţişti într-o localitate din California. Deocamdată, decesul nu este considerat unul care să provoace suspiciuni. În vârstă de 40 de ani, Josie Harris a avut o relaţie turbulentă cu marele campion. Floyd Mayweather a petrecut câteva luni în închisoare în 2010 pentru că a agresat-o.