“Perla” lui Gigi Becali și-a scos „bomba sexy” la biserică

Publicat: 05/03/2021 | 23:37

După ce a rămas fără permis de conducere și s-a ales cu dosar penal, Florinel Coman a decis să se relaxeze câteva zile la munte. Nu singur însă, ci cu sexy-iubita lui. Fotbalistul FCSB-ului pare să urmeze ”calea” patronului, așa că, în mini-sejur, a trecut și pe la biserică să-și mai ”regleze conturile” cu divinitatea.

Florinel Coman, în vârstă de 22 de ani, trece printr-o perioadă grea. ”Perla” lui Gigi Becali are 15 meciuri fără gol marcat la FCSB și, totodată, s-a ales cu un dosar penal, după ce a fost prins cu un permis suspect, în timp ce rula cu 165 de kilometri/oră pe A2.

Zilele trecute, fotbalistul cotat la 5,5 milioane de euro și-a făcut bagajele și, împreună cu iubita lui, a decis să se relaxeze câteva zile la munte, pe Valea Prahovei, să uite de ”greutăți”.

Ioana Timofeciuc a publicat, pe contul ei de Instagram, mai multe imagini din mini-vacanța lor. Se pare că fotbalistul FCSB-ului urmează ”calea” patronului. Împreună cu iubita, Florinel Coman a vizitat Mănăstirea Caraiman, acolo unde, cel mai probabil, a mers să se roage pentru ca lucrurile din viața lui să ia o altă turnură, una pozitivă.

Florinel Coman urmează ”calea” patronului

A rulat cu 165 de kilometri/oră pe A2

Atacantul de la FCSB a fost prins, recent, pe autostrada A2 în timp ce rula cu 165 de km/oră. După ce a fost tras pe dreapta la control, Florinel Coman le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere din Ucraina.

Nu a fost găsit însă în baza de date, iar pe numele atacantului a fost întocmit un dosar penal şi i-a fost reţinut permisul de conducere. Dacă se va dovedi, în urma anchetei, că permisul este valid, Florinel Coman va rămâne doar cu sancţiunea pentru depăşirea vitezei legale.

După incident, fotbalistul părea să fie relaxat. El i-a spus lui Gigi Becali că a luat carnetul în Ucraina, după ce ar fi dat examenul în limba engleză. Totuși, potrivit legilor din Ucraina, cetățenii străinii au nevoie de un permis de ședere pentru a face școala de șoferi. Totodată, examenul pentru permisul de conducere în țara vecină durează aproximativ două luni și constă în două probe teoretice și una practică. (NU RATA: GIGI BECALI ȘI-A LOVIT BENTLEY-UL DE 250.000 €. AVEM IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ CU MAȘINA PREFERATĂ A PATRONULUI FCSB)

”Se poate să-i dea pușcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău. Dacă o să aibă o cotă joasă, eu am grijă de copiii mei, o să joace la FCSB și o să-i fac 50.000 de euro pe lună. Acum are 20.000, îi fac 50.000.

Florinel e inteligent, face glume, dar nu e lider, pentru că face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească. Depinde de familie, de educația aia de mic copil, de caracterul părinților.

Vreau să spun că Man câștigă tot la fel, dar niciodată nu a mers cu 165 de km/h. Sunt oameni și oameni, alții mai teribiliști, agresivi, impulsivi. Le-am spus: «Îl vedeți pe Ronaldo: muncă, muncă și iar muncă»”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Plus.

Gigi Becali și-a liniștit atacantul

Patronul FCSB crede că, după această ”pățanie”, Florinel Coman va fi mult mai motivat şi va reveni la forma care l-a consacrat. Totodată, își susține favoritul și îl asigură că îl va ajuta. (CITEȘTE ȘI: EX-PATRONUL FCSB A PUS-O “LA TREABĂ” PE SEXY-IUBI. CE “COMISIOANE” A FĂCUT GĂBIȚA ÎN TIMP CE NEPOTUL PREFERAT AL LUI GIGI BECALI S-A ÎNCHIS ÎN MAȘINĂ)

”O să merg să vorbesc cu Donald Trump, dar nu mai e (n.r. râde). Plăteai şi-ţi luai carnetul din Cipru. Credeţi că e mare lucru de luat un carnet? Plăteşti aici 1.000 de euro şi conduci. Dosarul ăsta e adevărat. Prima dată să se facă acolo ancheta, în Ucraina, că a fost laut prin fraudă şi ce vină are el. El l-a luat în Ucraina, să se ducă poliţia acolo să facă ancheta.

Îmi pare bine că s-a întâmplat aşa. Să vorbim şi lucruri pozitive. E foarte bine că s-a întâmplat asta, să se înveţe minte şi să joace fotbal, pentru că el nu ştie sigur dacă e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu «Stai liniştit, carnetul e valabil în România, îţi garantez eu»”, a mai spus Gigi Becali.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.