Florin Salam și Roxana Dobre s-au împăcat! Imagini tandre surprinse cu cei doi

Publicat: 23/02/2020 | 13:15

După ce în urmă cu o săptămână s-a zvonit că Florin Salam și Roxana Dobre divorțează, din cauza unui scandal cu țipete și bătăi care ar fi avut loc între cei doi în fața blocului în care locuiesc, ei bine… câteva imagini recente dezmint orice urmă de separare între manelist și frumoasa lui soție.

Roxana Dobre și Florin Salam au fost surprinși într-un local de lux din Capitală, în compania familiei. Cei doi soți s-au comportat ca doi îndrăgostiți, nedezlipiți și încontinuu stând de vorbă. Mai mult, cei doi și-au zâmbit în permanență, iar atmosfera se vede cu ochiul liber că este una plăcută în familia lui Salam. Cântărețul a închinat un pahar cu vin, la un moment dat, în cinstea celor prezenți la masă.

Roxana Dobre și Florin Salam au arătat impecabil din punct de vedere fizic. Cei doi s-au îmbrăcat extrem de elegant, și au petrecut toată noaptea. Au dansat, s-au fotografiat și s-au mângâiat tandru.

Alături de manelist şi de Roxana Dobre s-a aflat şi Betty, fiica lui Florin Salam, dar şi soţul acesteia.

Povestea lui Florin Salam și a Roxanei Dobre a început în urmă cu câţiva ani, timp în care au apărut şi câteva episoade controversate. Dar se pare că Florin Salam şi Roxana Dobre se iubesc la nebunie, căci au trecut peste tot.

„Eu mă simt soţul perfect plus. Nu sunt gelos. Un om puternic nu ar avea de ce să gândească că jumătatea lui se uită la nişte furnici mici. E greu să stai lângă Florin Salam ca femeie. Eu mă consider viaţa ei, trecem orice obstacol greu şi îmbătrânim frumos împreună”, a spus Florin Salam pentru Antena Stars.

După ce au petrecut toată noaptea, Florin Salam şi Roxana Dobreu au plecat împreună acasă, ţinându-se de mână şi însoţiţi de unul dintre bodyguarzii familiei.