Florin Salam și Cristina Pucean riscă să ajungă la închisoare. Ce decizie controverstată a luat artista

Publicat: 12/03/2020 | 12:24

Florin Salam și colega sa, Cristina Pucean, alături de dansatoarea Ana Mocanu au susținut zilele trecute un concert în Buchum, Germania, o zonă afectată de pandemia de coronavirus. Românii au umplut un club, profitând din plin de ultimele zile în care acolo erau permise adunarea în grupuri mari.

În mijlocul pandemiei, se pare că Florin Salam a decis să își continue turneul din Germania, în timp ce Cristina Pucean s-a întors în țară și nu a intrat la autoizolare. Potrivit wowbiz, colega lui Florin Salam ar fi plecată la filmări.

Având în vedere legislația actuală legată de măsurile de prevenție contra noului coronavirus, Florin Salam va fi obligat la întoarcerea în țară să declare de unde vine și, normal, să se supună normelor, riscând, altfel, conform declarațiilor autorităților, amendă sau chiar închisoare.

Cancelarul german Angela Merkel avertizează că până la 70% din populaţie ar putea fi infectată cu noul coronavirus care se răspândeşte la nivel global, transmite publicaţia Business Insider.

Marți seară, în timpul ședinței de Guvern, Victor Costache, ministrul Sănătății, a dat asigurări că scenariul doi reprezintă încă o răspândire sporadică a coronavirusului și nu implică motive grave de îngrijorare. Mai mult, ministrul a transmis că România se află încă departe de situația din Italia sau Germania.