Florin Salam, show la masa de Crăciun pentru Bianca Drăgușanu și Roxana Dobre

Publicat: 27/12/2020 | 11:51

Petrecere cu Florin Salam în a doua zi de Crăciun. Bianca Drăgușanu și-a strâns apropiații în casa unei prietene și au dat drumul distracției la acordeon! Regele a întreținut atmosfera pentru Roxana Dobre și fosta soție a lui Alex Bodi.

Pe modelul „trei zile și trei nopți” petrece Crăciunul Bianca Drăgușanu. După ce a revenit recent de la munte, acolo unde a petrecut cu noul iubit și prietenii ei, sexoasa blondină s-a întors să dea startul petrecerii în București.

Bianca Drăgușanu, petrecere în a doua zi de Crăciun cu Florin Salam

Invitat special – Florin Salam

În Capitală, vedeta și-a strâns prietenii la renumita casă „Pavlove House”, unde au făcut o „masă mare” și s-au delectat cu preparate alese. Invitatul special și, totodată, neprevăzut a fost „regele” Florin Salam, care a venit însoțit de „regina” lui Roxana Dobre. (CITEȘTE ȘI: Florin Salam se însoară! Roxana Dobre, declarații despre evenimentul mult așteptat: „Da, o să facem și nunta, în sfârșit”)

Florin Salam, versuri ce dor după despărțirea Biancăi de Bodi

Florin Salam i-a cântat la „corazon” Biancăi Drăgușanu la petrecere. Blondina l-a filmat pe regele manelelor în timp ce interpreta o piesă de dragoste la acordeon, cu versuri de „suferință”, care parcă o duceau cu gândul la trecutul ei tumultuos cu Alex Bodi. Mai cu seamă că Florin Salam îi cânta privind-o de parcă știe că blondina are pe suflet lucruri neîncheiate.

„Dar mă doare inima când mă gândesc la cineva și arde cămașa pe mine că se gândește la mine…”, sunt două dintre versurile piesei cântate de Florin Salam pentru Bianca Drăgușanu. (VEZI ȘI: Bianca Drăgușanu, primele reacții după ce fostul soț a anunțat nunta cu Daria Radionova: “Cei mai buni dintre cei binecuvântați”)

Florin Salam le-a dedicat Roxanei Dobre și Biancăi Drăgușanu o piesă de dragoste

Florin Salam, dedicație specială pentru „regina” lui

De la versurile cântate „exclusiv” pentru Bianca Drăgușanu, regele a trecut la frumoasa lui soție, Roxana Dobre, care-i stătea de-a dreapta, liniștită și mândră de prestația lui. Bruneta a zâmbit când artistul s-a întors către ea și i-a dedicat câteva versuri din suflet.

„Te-aș ruga, nevasta mea, știi că tu ești viața mea, fără tine nu pot sta!”, i-a spus Florin Salam, în cântec, Roxanei Dobre.

VEZI ȘI: S-a aflat! Motivul pentru care Florin Salam nu i-a fost alături nepotului său, Adrian Petrache, în Finala X Factor

În urmă cu câteva zile, surse CANCAN.RO au vehiculat că Roxana Dobre și Florin Salam s-ar afla în pragul despărțirii și că nu se mai înțeleg, având probleme în căsnicie. Tot la scurt timp, „regele și regina” au fost surprinși împreună la cel mai renumit restaurant japonez din București, în compania fiicelor și a prietenilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.