Florin Salam sfidează epidemia de coronavirus! Manelistul a susținut un mega-eveniment, în Germania

Publicat: 14/03/2020 | 20:44

În plină epidemie de coronavirus, lui Florin Salam nici că-i pasă de Covid-19 și face ce știe el cel mai bine: cântă și distrează oamenii! Așa se face că manelistul a susținut un mega-eveniment tocmai în Germania, chiar dacă în țară sunt înregistrate numeroase cazuri de infectare cu coronavirus. 

Pe pagina de Facebook a unui local de lux din Germania a fost postat un mare afiș cu Florin Salam, care urmează să susțină un concert de zile mari chiar în această seară, la Koln. Da, în Germania, ați auzit bine!

Dar asta nu este tot, căci seara trecută, manelistul a mai susținut un mega-eveniment, alături de formația lui. Chiar dacă în Germania este epidemie de coronavirus, Florin Salam nu se lasă cu una, cu două și se distrează de minune în compania celor care îi apreciază muzica. Pe deasupra, manelistul nu a plecat singur, căci ieri, tot noi vă spuneam că fiul lui, Dani, alături de iubita lui însărcinată s-au fotografiat pe aeroportul din Frankfurt, fără să le pese de epidemia de Covid-19.

Cel mai probabil, din cauza coronavirusului, la întoarcerea în România, Florin Salam va trebui să intre în autoizolare, pentru a-i proteja pe cei dragi. Rămâne de văzut când sau dacă se va întâmpla acest lucru.