Florin Salam se însoară, în sfârșit, cu Roxana Dobre. “Îi fac și eu o bucurie!” Bruneta, din nou gravidă?! Gestul care ar fi dat-o de gol

Publicat: 28/04/2020 | 11:46

Imediat după ce pandemia de COVID-19 va lua sfârșit, Florin Salam și Roxana Dobre se vor căsători. Celebrul manelist a făcut anunțul pe durata unui live pe care l-a ținut pe o rețea socială. În tot acest timp, bruneta, care purta o cămașă largă, își ținea mâna pe burtică, gest care i-a determinat pe fani să creadă că ar fi din nou gravidă.

VEZI ȘI: ”REGINA” LUI FLORIN SALAM, LA PIAȚĂ ÎN DOROBANȚI CU 100.000 € LA ”PURTĂTOR” + CÂȚI BANI I-A DAT UNEI CERȘETOARE

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Cuplul are împreună trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

După mai bine de șase ani de relație, Florin Salam și Roxana Dobre au decis să facă pasul cel mare. Cei doi ar urma să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu imediat după ce România nu va mai fi amenințată de coronavirus.

Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele!” a declarat Florin Salam, cunoscut și ca „Regele Manelelor”.

NU RATA: SOȚIA L-A ”ARESTAT LA DOMICILIU” PE FLORIN SALAM!

Florin Salam, tată pentru a 6-a oară?!

În timp ce Florin Salam îi anunța pe fani că urmează să se însoare, Roxana Dobre se mângâia pe burtică. Nu este exclus să fie din nou însărcinată, mai ales că artistul a anunțat, recent, că îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel.

CITEȘTE ȘI: “REGINA“ LUI FLORIN SALAM ȘI-A CUMPĂRAT FLORI SINGURĂ DE 1 MARTIE

Cu Roxana Dobre, Florin Salam are, până acum, trei copii. Artistul mai are doi copii din mariajul cu Ştefania sau Fănica, aşa cum își alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer, Danny şi Betty.