Florin Salam, revoltat pe Vulpița și Viorel! Manelistul e dispus să le dea bani grei ca să nu mai apară la TV

Publicat: 12/03/2020 | 15:09

Florin Salam, apel disperat împotriva lui Viorel și a Vulpiței! Cântărețul trage un semnal de alarmă ”consumatorilor de emisiuni” de la ”Acces Direct” și spune că este anormal ca cei doi tineri din Blăgești să fie difuzați fără încetare la TV.

Prin intermediul unei filmări, postate pe Facebook de unul dintre membrii formației sale, Florin Salam a spus că el nu mai vrea să apară la televizor, până când Viorel și Vulpița nu vor dispărea de pe micile ecrane. Mai mult, manelistul este dispus să le ofere bani grei, ca să se întoarcă la Vaslui și să nu mai apară niciodată în Mass-Media.

”Măi, consumatori de emisiuni! Ne uităm la băiatul ăla, Viorel și la Vulpița, cum ar fi Brad Pitt cu Angelina Jollie, gen. Băi, frații mei! Mă mai invită și pe mine ăștia la emisiuni, că eu n-am mai apărut de mult. Păi pot să merg eu pe aceeași canapea? N-am nimic cu copilașii ăia. Jur, eu vă jur vouă că le-aș da câteva mii de euro la oamenii ăia ca să nu mai stea că oricum ei stau pentru ceva bani pe acolo. Mai bine le dau eu câteva mii cash, să nu-și mai bată nici ăia joc de ei și să terminăm odată, că ne e rușine să mai mergem la emisiuni!”,  spus Florin Salam într-o filmare care ulterior a fost ștearsă de pe Internet.