Florin Salam, „recital” printre rafturi, la cumpărături. Cum au reacționat cei care l-au recunoscut, deși avea mască

Publicat: 11/12/2020 | 00:10

Roxana Dobre anunța, de curând, că puțin mai e până când Florin îi va pune, oficial, inelul pe deget! Va fi soțul ei, dar până atunci… Celebrul manelist i-a arătat celei care-i este deocamdată doar iubită că poate fi un adevărat stâlp al familiei! La cumpărături și-a jucat „rolul” Florin Salam, printre rafturi, altfel decât cum o face, de regulă, cu microfonul printre „cunoscători”. CANCAN.RO vă prezintă imaginile, în exclusivitate.

Florin Salam a ”atacat” primul market de lângă locuința lui, pentru că trebuia neapărat să facă o scurtă aprovizionare de ”avarie”. Clasica pâine, plus câteva produse strict necesare unei familii i-au intrat imediat în coș, după ce manelistul și-a ”aruncat” ochii ageri către rafturi.

E drept, cunoștea magazinul, că doar e la doi pași de blocul din ”Nordului”, așa că nu a avut mult de urmărit. Doar când a trebuit să aleagă între un produs sau altul atunci a ”filosofat” puțintel celebrul interpret de muzică de petrecere. (CITEȘTE ȘI: STENOGRAMELE TERORII. CUM ÎI TÂLHĂREAU DUDUIENII PE MANELIȘTI. „FACI GREȘELI MARI, SĂ MOARĂ NATAȘA MEA”)

Florin Salam s-a ocupat de cumpărăturile ocazionale, chiar de la market-ul din colțul blocului în care locuiește

A și fost zărit de angajați și, imediat, au început vorbele. De admirație, firește. ”Uite-l pe Florin”, a spus, entuziasmată, o tânără de la rafturi. Și imediat l-a urmat puțin pe Salam, care era cu mintea la alimente. Cei de la casa de marcat nu au ratat nici ei momentul. Mai ales că-l și cunoșteau, doar era vecinul lor de la bloc. ”E al nostru, e vecin cu noi”, a șoptit, omul, mândru de el. Salam a făcut rondul, care nu i-a răpit deloc mult timp, și a ajuns la finish, acolo unde angajații marketului au avut onoarea să-l ”taxeze”.

Florin Salam și Roxana Dobre, ultima strigare: se cunună!

Florin Salam și Roxana Dobre au decis să facă pasul cel mare. Nu este pentru prima dată când anunță, dar de data aceasta cei doi sunt mai siguri ca oricând că la anul vor fi soț și soție. Culmea, pandemia de coronavirus avea să-i facă să ia hotărârea mai serios ca niciodată. Și asta și pentru că Florin Salam și Roxana Dobre formează un cuplu de șase ani!

Au trecut, e drept, prin foarte multe încercări, dar de fiecare dată au reșit să depășească momentele. Au demonstrat și că se iubesc foarte mult, așa că nunta e singurul lucru care mai trebuie bifat!

Chiar Roxana face lumină. ”Da, o să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente nașpa în viețile noastre și nu am avut cum să facem. Pentru al meu, e a doua oară, evenimentul ăsta. Adică știe cu ce se mănâncă… Pentru mine e primul eveniment din viața mea și îmi doresc să fie într-un moment liniștit”, avea să dezvăluie Roxana Dobre. (NU RATA: BUCURIE MARE ÎN FAMILIA LUI FLORIN SALAM. FIUL SĂU A FĂCUT PUBLICĂ ECOGRAFIA BĂIEȚELULUI SĂU)

Viitoare mireasă a mai spus că vrea un eveniment discret, deloc grandios. ”Nunta o să fie la anul. O să fie mică, cu siguranță va fi mică pentru că așa ne dorim. Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer. Aia civilă nu prea mă interesează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu”, a mărturisit logodnica lui Florin Salam.

Florin Salam și Roxana Dobre au programat nunta

Florin Salam, lovitură de imagine cu un Cadillac

Celebrul manelist Florin Salam a dat, de curând, o lovitură de imagine: și-a cumpărat un Cadillac pe care a plătit nu mai puțin de 100.000 de euro. Nu e singura bijuterie pe patru roti, ci doar ultima din garajul în care „ascunde” piese de peste jumătate de milion de euro. Cadillac Escalade model 2020 este proaspăta achiziție făcută de Salam pe timp de pandemie de coronavirus, bolid destinat familiștilor. Pe TikTok a fost anunțul cântărețului de muzică de petrecere, unde au mai fost văzute un Rolls Royce Phantom pe care a dat 200.000 de euro și un Audi R8 Spyder, achiziționat în urmă cu 9 ani cu 170.000 de euro. ”Nu mă mai filmați doar prin metrou, filmați-mă când trebuie”, avea să glumească Florin Salam pe Tik Tok, unde și-a prezentat bolidul.

Altfel, Florin Salam și-a scos recent și vila din Popești-Leordeni la vânzare. Manelistul cere 350.000 euro pentru imobilul realizat aproape exclusiv din sticlă. S-a mutat de ceva timp într-o nouă locație, în nordul Bucureștiului, o zonă pe care iubita lui, Roxana Dobre, pusese de mult timp ochii. Este vorba despre cunoscutul cartier al milionarilor, în apropierea Parcului Herăstrău.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.