Florin Salam, prima reacție după anunțul despărțirii de Roxana Dobre: „Ho, fă, stai așa că…”

Publicat: 07/02/2020 | 08:07

Fanii lui Florin Salam au trecut la faza ”Întrebări delicate” după ce, în urmă cu mai multe zile, celebrul manelist și Roxana Dobre ar fi dezgropat secura războiului chiar în propria locuință. Totul s-a petrecut după ce Salam a ajuns la domiciliul conjugal într-o stare care a făcut-o pe Roxana să reacționeaze.

Tensiunile din cuplu par a fi din ce în ce mai accentuate, în ultima perioadă, iar ultimul episod a alimentat și mai mult energiile negative. Potrivit unor surse, celebrul manelist ar fi părut să aibă halucinații în momentul în care a început bătaia – începută în apartament și continuată în fața blocului – cu Roxana Dobre. Manelistul ar fi fost, fără nicio exagerare, la pământ, din toate punctele de vedere. „Avea halucinații! Și-a smuls hainele de pe el și a început scandalul! A fost incredibil”, a povestit o persoană care a asistat la incident.

Evident, într-o astfel de situație s-a speculat pe tema unei posibile despărțiri dintre cei doi, cu atât mai mult cu cât Roxana Dobre ar fi ajuns la capătul răbdării și nu mai știe ce să facă pentru a-l extrage pe Salam din anturajul cel puțin dubios în care a intrat de ceva vreme. ”Nu iese foc fără fum”, se spune, însă manelistul a postat pe pagina sa de socializare o primă reacție… cântată. Melodia ”Ho, fă, stai așa, că ești viața mea” se transformă, cred fanii, într-un adevărat mesaj subliminal trimis de Salam partenerei sale de viață, ceea ce s-ar traduce prin aceea că nici nu se pune problema unei despărțiri.

Adi Minune: ”Nu pot să mă pronunț”

Invitat la un post de televiziune, Adrian Minune a vorbit despre legătura dintre Florin Salam & Roxana Dobre și eventualele probleme care ar putea duce la despărțirea celor doi, numindu-i “finii” lui.

„Am vorbit cu finul meu (n.red. – Florin Salam) şi cu fina (n.red. – Roxana Dobre), ne-am mai văzut pe undeva, fiecare are viaţa lui, ei ştiu cum să trăiască mai bine. Fiecare cu familia lui. Nu pot să mă pronunţ dacă lucrurile sunt bune între ei, nu pot să-mi bag nasul în sânul familiei lor”, a declarat Adi Minune la Antena 1.