Florin Salam, petrecere fabuloasă pentru aniversarea Roxanei. I-a cântat chiar el la tort. Video

Publicat: 04/06/2020 | 13:04

Când vine vorba de Roxana Dobre, Florin Salam nu se uită niciodată la bani și îi face reginei sale cele mai frumoase surprize! Și, pentru că ieri bruneta a împlinit 33 de ani, manelistul s-a dat în stambă și i-a cântat chiar el la tort, spre bucuria celorlalți invitați prezenți la eveniment. 

Roxana Dobre a împlinit ieri 33 de ani, iar o asemenea zi nu putea fi lăsată să treacă cu vederea. Florin Salam i-a organizat brunetei o aniversare plină cu de toate, invitați aleși pe sprânceană și surprize numai una și una, căci numai una este femeia pe care o iubește și pe care o tratează ca pe o regină!

NU RATA – REGINA LUI FLORIN SALAM, RĂSFĂȚATĂ DE ZIUA EI! CUM A SURPRINS-O MANELISTUL PE ROXANA DOBRE ȘI CE CADOURI I-A FĂCUT

Momentul cel mai așteptat al evenimentului a fost, desigur, tortul. Roxana a avut parte nu de unul, ci de două torturi delicioase și extrem de aspectuoase, iar invitații i-au cântat „La mulți ani”. Florin Salam i-a cântat și el la tort, în timp ce bruneta zâmbea și se bucura de ceea ce trăiește.

Florin Salam, îndrăgostit până peste cap de Roxana Dobre

Florin Salam nu se sfiește să-și arate dragostea pentru femeia care i-a dăruit trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată, în ciuda faptului că relația lor amoroasă nu a fost presărată numai cu lapte și miere.

Interpretul de muzică de petrecere se poate declara un romantic incurabil dacă este să ne luăm după declarațiile pe care i le face Roxanei Dobre în mediul online în care-și arată dragostea pentru partenera sa.

CITEȘTE ȘI – FLORIN SALAM SE ÎNSOARĂ, ÎN SFÂRȘIT, CU ROXANA DOBRE. “ÎI FAC ȘI EU O BUCURIE!” BRUNETA, DIN NOU GRAVIDĂ?! GESTUL CARE AR FI DAT-O DE GOL

Faimosul artist îi face adesea urări speciale încărcate de iubire, frumoasa brunetă putându-se declara o femeie norocoasă din acest punct de vedere. Mai mult decât atât, Florin Salam nu se dă în lături de a posta imagini cu soția sa care arată impecabil după 3 sarcini.