Florin Salam, mai modest ca niciodată. Cine este, în viziunea lui, “Regele manelelor”. “Dacă tot vorbim de lăutărie, el este șeful nostru!” Îi face praf pe artiștii din noua generație

Publicat: 27/03/2020 | 12:37

Florin Salam este, pe bună dreptate, supranumit de mulți “Regele manelelor”. În ciuda celebrității, artistul rămâne modest. Și, surprinzător, îl indică pe nașul său, Adrian Minune, ca fiind numărul 1 în branșă.

Dacă tot vorbim de lăutărie, o spun eu din proprie inițiativă, Adrian este șeful nostru!, a spus Florin Salam.

VEZI AICI: PRIMELE IMAGINI CU AVENTADOR-UL DE 400.000 € AL LUI ADRIAN MINUNE

De o bună perioadă, Florin Salam a pus “tunurile” pe cântăreții de muzică de petrecere din noua generație, precizând că, în afară de Leo de la Kuweit, puțini ar merita să urce pe scenă alături de el.

Mie, personal, în afară de Leo de la Kuweit nu are cine să îmi cânte să mă răcorească. Sunt o mie de voci cărora le-am dat bani mulți, de respect. Dar ca să mă răcorească nu trebuie să plătesc. Cui dau bani, dau că trebuie să îmi fac datoria, eu, ca poziție. Lui Leo de la Kuweit nu trebuie să îi dau bani ca să mă răcorească. Culmea, dacă face el bani, îi împarte cu mine”, a mai precizat Florin Salam.

NU RATA: SOȚIA L-A ”ARESTAT LA DOMICILIU” PE FLORIN SALAM!

Cine este Adrian Minune

Născut pe 24 septembrie 1974, în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, Adrian Simionescu este un celebru cântăreț de manele și muzică lăutărească. Adrian Copilul Minune, Adi de Vito și Adrian Minune sunt cele trei nume de scenă pe care le-a avut până în prezent. A jucat în două filme, Gadjo dilo (1997) și Furia (2002). A fost consilier local al comunei ilfovene Ștefăneștii de Jos, poziție din care a demisionat pe 20 aprilie 2011.