Florin Salam, din nou bunic! Vestea vine din partea fiului său de 17 ani

Publicat: 25/02/2020 | 14:20

Bucurie mare pentru Florin Salam! După ce Betty l-a făcut bunic în urmă cu mai bine de un an, familia acestuia iată că se înmulțește cu încă un nepot. Iar supriza vine de această dată din partea fiului său, Dani. Recent, băiatul vârstă de 17 ani, a dat o veste bombă pe contul său de Instagram. Tânărul se pregătește să devină părinte în câteva luni.

Într-o postare pe contul său de socializare, Dani a arătat mândru o fotagrafie cu testul de sarcină –pozitiv, aflat în mâinile iubitei sale.

Tânărul se pare că are o relație serioasă de ceva timp cu o fată, cu care se înțelege foarte bine. Și, deși este minor, acest lucru nu a fost un impediment în a-și forma propria familie. Dani pare mai fericit ca niciodată la vestea că va fi tătic. Și, dacă analizăm lucrurile, sora lui, Betty, a rămas însărcinată tot la vârsta de 17 ani.

Fiul lui Florin Salam, diagnosticat cu aceeași boală de care a suferit soția sa, Fănica

Timp de șapte ani, Florin Salam a căutat tratamente vindecătoare pentru fiul său. În 2015,  abia în 2015, medicii l-au anunșat pe manelist că fiul său este vindecat complet. Dani moștenise o afecțiune hepatică de la mama sa, Fănica. Din cauza acestei boli, tânărul a trebuit să țină un regim strict din punct de vedere alimentar, dar și fizic. Totul a ănceput ăn 2009, când copilul a trecut imediat pe tratament. Băiatul nu avea voie să facă efort fizic, nu avea voie sp obosească și trebuia sp țină în permanent dietă alimentară.