Florin Salam, dat de gol de Liviu Puştiu. Secretul dezvăluit are legătură cu Betty

Publicat: 07/12/2019 | 18:25

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuţi şi populari manelişti din România, bucurându-se de un adevărat succes în rândul fanilor. În urmă cu doi ani, Liviu Puştiu, colegul său de breaslă, l-a dat de gol pe cel supranumit „Regele”, dezvăluind un secret despre fiica lui, Betty.

Betty, fiica lui Florin Salam, a aflat şi ea, pentru prima dată, care a fost reacţia tatălui ei când a fost sunat şi i s-a spus că este tată de fată. Când s-a născut primul copil al manelistului, Florin Salam era cu Liviu Puştiu la o cântare. Imediat ce primit un telefon, a început să plângă de bucurie! „Eram cu tăticul tău la cântare și plângeam de bucurie că te-ai născut tu!!”, a scriu Liviu Puştiu pe Facebook.

Betty, fiica lui Florin Salam, în depresie! “Când am stat acasă…”

Betty Stoian a devenit mămică în octombrie 2018 și, la scurt timp, a decis să abandoneze, temporar, cariera muzicală. A preferat să îi acorde toată atenția lui Matthias Ștefan, micuțul pe care îl are împreună cu soțul ei, Cătălin Vișănescu.

A fost momentul în care Betty Stoian a intrat în depresie. Asta din cauza faptului că nu avea activitate și mai tot timpul era obligată să stea în casă, ea fiind obișnuită, până să devină mamă, cu un stil de viață alert.

Când am stat acasă am avut mici depresii. Mă uitam tot timpul pe Instagram și îi vedeam pe toți că fac ceva și numai eu nu făceam”, a mărturisit Betty Stoian la un post de televiziune.

Din fericire a depăsit rapid situația. A început să meargă la sala de fitness, la shopping, iar acum a revenit în lumea muzicală și a lansat o melodie în colaborare cu Adi Sînă, “Dulce împăcare”, care este foarte apreciată de fani. Betty Stoian nu se va opri, cu siguranță, aici, iar Florin Salam are toate motivele să fie mândru de fiica sa.