Florin Salam, anunț neașteptat: ”Rugăm persoanele care au trimis bani să ia legătura cu organele de poliție!”

Publicat: 16/12/2019 | 20:24

Florin Salam rămâne în centrul atenției, de fiecare dată, fie că este vorba despre muzica sa, despre sănătate sau despre viața de familie. Pe de altă parte, celebrul manelist se confruntă și cu situații cel puțin delicate, foarte multe persoane… cerând bani în numele său. Mediul online permite crearea unor pagini ”fake” care poartă numele artistului, iar de aici se ajunge în faza în care mulți încearcă să profite, fin

Evident, astfel de demersuri afectează imaginea artistului, iar acesta s-a decis să acționeze și să pună lucrurile la punct. A postat în mediul online un mesaj în care precizează că există pagini create de persoane care îi preiau identitatea.

”ANUNT IMPORTANT! In urma verificarilor ample pe facebook am sesizat ca inca exista foarte multe pagini si profile create de catre persoane care se dau drept Florin Salam. A fost trimisa lista completa catre cei de la Facebook pentru a opri inselatoria si atribuirea de nume false. Rugam persoanele care au trimis bani catre asa zisi „manageri” ai lui F.S. sa ia legatura cu organele de politie abilitate in rezolvarea cazurilor de inselaciune”, a scris Florin Salam pe pagina sa de socializare.

Florin Salam s-a decis să pună lucrurile la punct

A ”spart” 145.000 de euro la ruletă!

Cu toate că este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, contabilizând sume fabuloase la capitolul ”profit”, Florin Salam nu este un norocos ”la bani”. La începutul lunii august, Florin Salam a pierdut o… avere. Ar fi “spart” la ruleta de la Marriott aproximativ 145.000 de euro. Din câte se pare, totul s-a petrecut în două zile consecutive. Conform surselor CANCAN.RO, Florin Salam a jucat – în prima seară – aproximativ 60.000 de euro la ruleta renumitului cazinou.

Pierderea trebuia recuperată, firește, așa că – a doua zi – manelistul a revenit în cazinoul din celebrul hotel, însă nici atunci n-a avut mai mult noroc. După încă o seară apocaliptică, Florin Salam a plecat cu o pagubă de aproximativ 85.000 de euro.