Florin Salam, amendat după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian. Chiar Marcel Vela a făcut anunțul!

Publicat: 06/08/2020 | 08:55

Priveghiul lui Emi Pian a adunat sute de persoane în fața casei interlopului, iar Florin Salam a cântat o noapte întreagă la căpătâiul liderului clanului Duduianu. Pentru că distanțarea socială nu s-a respectat, Marcel Vela a anunțat că s-au dat numeroase amenzi în acest sens, iar printre sancțiuni a existat una și pentru Florin Salam.

Marcel Vela a vorbit despre amenzile aplicate la priveghiul lui Emi Pian. Acesta a punctat faptul că inclusiv Florin Salam a fost sancționat, însă susține că la căpătâiul liderului clanului Duduianu nu s-au adunat tocmai 800 de persoane. În urma celor întâmplate și în urma morții lui Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, cei din clanul Duduianu au jurat răzbunare.

„Că sunt sute de persoane, nu este așa. Ați dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seară nu mai este așa. Mai devreme ați difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane. S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru. Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție. Nu mi se pare să difuzați imagini de pe zi și să spuneți că sunt seara. Văd că dumneavoastră le știți pe toate. Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni”, a spus Marcel Vela.

Victor Ciutacu: „Recunoașteți că sunteți depășit de situație”

În urma răfuielii dintre clanurile rivale, Victor Ciutacu i-a spus în direct la România TV, lui Marcel Vela, că autoritățile sunt depășite de situația care cu greu se gestionează.

„Medicina nu se rezolvă nici cu amenzi, nici cu cătușe. Ce faceți cu bomba epidemiologică de acolo. Vreau să faceți și prevenție, nu numai amenzi. Virusul se răspândește mai mult ziua decât noapte. Recunoașteți că sunteți depășit de situație. Îmi spuneți că faptul că doi interlopi s-au tăiat între ei nu este problema forțelor de ordine.

În timp ce interlopii se taie pe stradă, dumneavoastră căutați un nume pentru un câine”, a replicat și Victor Ciutacu.