Florin Salam a interpretat cântece de jale la căpătâiul lui Ion Petrișor: “Pentru băieții lui, pentru nevasta lui”. Impresarul maneliștilor, condus pe ultimul drum astăzi | FOTO

Publicat: 07/05/2021 | 16:27

Un episod copleșitor s-a petrecut în urmă cu câteva minute la căpătâiul lui Ion Petrișor! Florin Salam a interpretat cântece de jale, iar soția și copiii celebrului impresar au izbucnit în plâns. Nici cei prezenți la ceremonia de înmormântare nu și-au putut stăpâni lacrimile, iar printre cei care au venit să își ia adio pentru totdeauna de la Ion Petrișor s-au numărat Dan Bursuc și Sorinel Puștiu.

Florin Salam a interpretat versuri de jale la căpătâiul lui Ion Petrișor

Astăzi, la două zile după ce Ion Petrișor a murit din cauza complicațiilor făcute din cauza infecției cu SARS-CoV-2, rudele și prietenii l-au fost condus pe ultimul drum. Înainte ca sicriul să fie coborât în groapă, Florin Salam a interpretat câteva versuri de jale în memoria celui care i-a fost și impresar, și foarte bun prieten.

“O să cânt două cuvinte pentru prietenul meu, pentru Ion Petrișor. În primul rând, pentru băieții lui, pentru nevasta lui. Și pentru băieții lui care nu sunt în momentele astea, cele mai grele, alături de tăicuțul lor care astăzi, pleacă dintre noi… de pe acest pământ. Voi cânta mai ales pentru cei care sunt la suferință și își văd tăicuțul”, a mărturisit manelistul cu multă durere în glas.

“Unde te duci, tăicuțul meu? / Cui mă lași când mi-e mai greu? / Cui mă lași când mi-e mai greu? / Că tu pleci la Dumnezeu / Că tu pleci la Dumnezeu” sunt versurile interpretate de Florin Salam.

Vezi și: Florin Salam a făcut show într-un restaurant din București, după ce a devenit ajutor de bucătar: “Solo percuție”! Cum s-a descurcat când fiica sa i-a cerut o omletă | FOTO & VIDEO

Fiica lui Ion Petrișor, tribut după moartea impresarului

Kristiana Rustem a postat un mesaj cutremurător după ce tatăl ei a pierdut lupta împotriva virusului invizibil Cu lacrimi în ochi, ea a mărturisit că temuta boală i-a răpus nu doar părintele, ci și unchiul, și socrul.

“De ce așa repede, tăticul meu? Dumnezeu să te ierte! Al treilea caz de COVID în mai puțin de 6 luni! Socrul meu, unchiul meu și, acum, tata! Imposibil, dar adevărat”, a scris Kristiana Rustem pe contul său de Facebook.

Citește și: Florin Salam, pus din nou la zid de fratele Fănicăi, fosta soție care a murit de ciroză hepatică

Sursa foto: captură video România TV