Florin Salam a ieșit la atac iar printre cei vizați sunt Tzancă Uraganu și Dani Mocanu. Cu ce au greșit maneliștii în fața „Regelui” + „Stați cuminți cu banii aia, că nu aveți nici talent, falsați”

Publicat: 22/07/2021 | 07:37

Un nou scandal e pe cale să înceapă între maneliștii care fac ravagii în Trending.  „Regelui” Florin Salam e supărat nevoie mare pe colegii lui de breaslă și-i pune la punct așa cum doar el știe. Vizați sunt toți ce-i care se laudă cu banii pe care-i au. 

Zilele trecute, Florin Salam s-a simțit îndreptățit să facă live pe rețelele de socializare în care să le atragă atenția colegilor care se laudă în mediul online cu banii pe care-i au. Enervat la culme, manelistul și-a amenințat colegii și le-a transmis să-și revizuiască comportamentul:

”Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut…

mi-e milă de voi… mă jur cu foc. Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a explicat Florin Salam într-un live pe un cont de socializare.

CITEȘTE ȘI:  DANI MOCANU, TATUAJ INCREDIBIL DUPĂ CE S-A POCĂIT. CE ȘI-A SCRIS PE FRUNTE

Florin Salam: „Mă așteptam să apreciați că am spus vorba aia”

Cu toate că mesajul a fost destul de clar, urmăritorii lui Florin Salam nu au apreciat felul în care s-a afișat artistul, drept urmare au curs mesajele pline de înjurături. Pentru a face lumină în această situație, artistul a făcut un al doilea live, în care a încercat să explice ceea ce și-a dorit să transmită.

”Voi v-ați supărat că am spus eu de ăștia care se postează cu bani? Că nu-i frumos? Oare am zis ceva greșit? Așa e frumos, să ne postăm cu bani, să ne lăudăm? Când sunt atâția oameni amărâți, necăjiți?

Stăm noi cu teancuri de bani și jignim și lumea, pe deasupra? Eu zic că n-am greșit ce am zis, dar când mă voi îmbăta din nou, o să zic ce trebuie și ăstora care s-au supărat. Le zic eu altfel…

Cui postați voi, cine să vadă banii? Să posteze miliardarii ăia bani nu noi ăștia, mici… Câtă lume a intrat acolo și a înjurat… Mă așteptam să apreciați că am spus vorba aia”, a spus Florin Salam într-un live pe un cont de socializare.

VEZI ȘI: VAN DAMME, „DISTRACȚIE” ÎN MAȘINĂ, ALĂTURI DE UN GRUP DE CLUJENI, PE RITMURILE LUI TZANCĂ URAGANU

Sursă foto: captură video