Florin Salam a făcut anunțul cu ochii în lacrimi! Din păcate, a fost diagnosticată cu leucemie acută

Publicat: 27/04/2020 | 16:08

Povestea tristă a Elenei Ramona, polițista din Capitală de numai 20 de ani diagnosticată cu leucemie a ajuns și la urechile lui Florin Salam. Artistul nu este numai un manelist cunoscut, ci și un om cu sufletul foarte mare, care s-a implicat personal în drama tinerei și chiar i-a îndemnat și pe alții să o facă. 

Florin Salam este un om cu un suflet mare, așa că nu a rămas indiferent la drama polițistei din Capitală de numai 20 de ani, care a fost diagnosticată cu leucemie. Pe pagina lui de Facebook, manelistul a distribuit povestea fetei și i-a îndemnat pe oameni să se implice și ei în salvarea acestea.

CITEȘTE ȘI – FLORIN SALAM, FOC ȘI PARĂ PE ROXANA DOBRE! „REGELE” S-A CONFESAT FANILOR, FĂRĂ NICIO REȚINERE: „M-A PRINS NEVASTA, M-AM ENERVAT!”

Elena Ramona a mers la medic după ce a simțit că are febră foarte mare, gândindu-se la faptul că s-a infectat cu coronavirus. Cu toate acestea, șocul a fost cumplit în momentul în care medicii i-au spus că suferă de leucemie. Mai multe vedete s-au implicat în salvarea ei, distribuind masiv povestea Ramonei pe rețelele de socializare.

Mesajul Poliției Române

“Într-o după-amiază după ce s-a întors de la muncă, Ramona Elena își dă seama că are temperatură. Imediat s-a gândit la Covid, știa toate simptomele acestui virus, văzuse atâtea în misiunile la care participase în aceste zile de carantină.

NU RATA – ROMANTIC INCURABIL LA 17 ANI! CE SURPRIZĂ I-A FĂCUT FIUL LUI FLORIN SALAM IUBITEI SALE LA ANIVERSAREA CELOR 20 DE ANI

Ca un polițist disciplinat și-a sunat șeful anunțându-l că nu poate ajunge a doua zi la muncă, întrucât nu se simte bine. Ulterior s-a prezentat la cea mai apropiată unitate spitalicească, având temperatura la fel de mare, 40 grade, un prim semn al Coronavirusului. Dar atât, la testul rapid rezultatele au fost negative.

Au mai urmat și alte teste care infirmă prezumția inițială, însă s-a conturat un alt diagnostic mult mai grav – Leucemie. Un diagnostic care necesită un tratament rapid și care presupune transfuzii de sânge.

Prin aceste momente a trecut și trece colega noastră ȚOAPĂ ELENA RAMONA, din cadrul Secției 25, DGPMB.
Nu este însă singură, marea familie a Poliției Capitalei dă dovadă de unitate și se mobiliează să o ajute, donând la Centrul de Transfuzie Sanguină București, str. Constantin Caracaș nr.2, sector 1.

Dacă vrei și tu, drag coleg să te alături în această campanie de donare de sânge pentru Ramona nu ai altceva de făcut decât să mergi la Centrul de Transfuzie Sanguină București și să spui că donezi pentru Țoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar.

Sângele înseamnă viață în aceste clipe pentru Ramona!

De asemenea, orice sumă de bani este binevenită, pentru tratamentul ei, iar acest lucru se poate realiza prin donarea în contul Raiffeisen Bank RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele colegei noastre”.