Florin Salam a aflat recent că va fi bunic pentru a doua oară, iar acum vine bomba! Betty Stoian, din nou însărcinată?

Publicat: 01/03/2020 | 17:03

În urmă cu doar câteva zile, Florin Salam a aflat că va fi bunic pentru a doua oară, căci fiul lui, Dani Salam și iubita sa așteaptă primul lor copil. În mediul online a început o mare vâlvă, mai ales pe profilul de Instagram al lui Betty Stoian, căci doamnele și domnișoarele au început să o felicite pe frumoasa artistă pentru cea de-a doua sarcină. Fără să stea pe gânduri, fiica lui Florin Salam le-a răspuns imediat!

Pe contul de Instagram al lui Betty Stoian au început să apară tot felul de mesaje trimise de doamne și domnișoare care o felicită pentru cea de-a doua sarcină. Se pare că totul a început după ce fiica lui Florin Salam a postat o fotografie în care face reclamă la un ceai de slăbit, iar de aici și până la câteva speculații legate de o posibilă sarcină nu a mai fost decât un singur pas!

„Așa repede? Ești curajoasă!” i-a scris o internaută, subliniind faptul că fiul său este încă micuț, iar ea este însărcinată. Neștiind ce „a lovit-o”, Betty s-a enervat teribil și i-a explicat internautei că nu este însărcinată.

„NU SUNT ÎNSĂRCINATĂ!” a spus Betty Stoian, vizibil deranjată de comentariul pe care l-a primit. Dar asta nu este tot, căci urmăritoarele ei au continuat să-i lase tot felul de comentarii pe această temă.

„Ești superbă. Sarcină ușoară și să te bucuri de copilaș” i-a mai scris o internaută, iar o domnișoară a venit imediat în apărarea artistei, spunându-i acesteia că Betty doar face reclamă la un ceai de slăbit și nu menționează nicăieri faptul că așteaptă încă un copil.

„Asta e bună, din ce stiu copilul are aproape un anișor, ea face reclamă la un ceai de slăbit din ce vedem, nu face reclamă că ar fi din nou însărcinată, la care televizor te uiti?????????” i-a scris aceasta, într-o notă ironică! Deci, misterul a fost deslușit: Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară, căci Betty Stoian nu este însărcinată!