Florin Rusu a înlocuit-o pe Roxana Prințesa Ardealului! Cine este noua femeie din viața lui

Publicat: 28/02/2020 | 17:43
Florin Rusu a înlocuit-o pe Roxana Prințesa Ardealului! S-a aflat cine este noua femeie din viața lui, iar fanii au rămas mască când au văzut despre cine este vorba.
Deși păreau fericiți, devenind în urmă cu două săptămâni părinții unui băiețel perfect sănătos, pe nume Dominic Rusian, Florin Rusu și Roxana Prințesa Ardealului s-au despărțit. Se pare că nici pe plan muzical cei doi nu vor mai colabora.
Mai exact, de curând, după o serie de discuții cu privire la viitorul său în muzică, Florin Rusu a reușit să pornească o colaborare cu una dintre cele mai apreciate cântărețe din lumea muzicii de petrecere, Claudia Shik. Tânăra intrepretă face furori pe rețelele de socializare cu pozele sale extrem de sexy. Florin Rusu și Claudia Shik au fost zilele trecute la București, unde au înregistrat deja prima lor piesă împreună. (CITEȘTE ȘI: ROXANA PRINȚESA ARDEALULUI, MESAJ DUR PENTRU FEMEILE CARE ÎI CRITICĂ RELAȚIA CU VEDETA KANAL D)

Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu, fost concurent de la „Puterea dragostei”, au format un cuplu înainte ca el să intre în show și s-au împăcat după ieșirea lui din casa „Puterea dragostei” atunci când a aflat că artista este însărcinată, iar acum cei doi sunt, din nou, certați.

„Sunt probleme între mine și Roxana, ne-am tot certat în ultimele zile, este mai agitată în perioada asta, probabil o fi și de la depresia postnatala, habar nu am. Ea locuiește cu Dominic Rusian la părinții ei, în Deva. Eu stau mai mult la Oradea. În plus, sunt plecat mai mereu la evenimente, dar mă duc săptămânal la Deva să-l vad pe băiețel, orice secundă fără el simt un gol și un dor imens”, ne-a dezvăluit Florin Rusu.