Florin Ristei și Naomi Hedman vor deveni părinți? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

Publicat: 24/12/2020 | 17:40

Florin Ristei și iubita lui Naomi Hedman vor de veni părinți? Fanii celor doi i-au dat de gol pe rețelele de socializare.

Comentariul brunetei la o fotografie postată de iubitul ei le-a dat de gândit urmăritorilor lor. Naomi a pus mai multe emoticoane la fotografia postată de Ristei, printre care și două emotiocoane cu bebeluși. A fost de ajuns ca fanii să speculeze că cei doi ar putea deveni părinți.

”@hmnaomi Un bebeluș pe drum? Yuuuuhuuu! Voi doi sunteți tare dulci!????️”, a scris o fană a cuplului.

Naomi Hedman și Florin Ristei nu au confirmat sau infirmat acest zvon apărut recent.

CITEȘTE ȘI: Florin Ristei a fost supus unei cunoscute provocări. Cântărețul a imbrăcat ținuta sexy a iubitei sale Naomi si a defilat ca o „lady” | VIDEO

Naomi Hedman a spus prima „Te iubesc”

Naomi Hedman a prins curaj și i-a spus lui Florin Ristei, primul ”te iubesc”.

”Sings* * Te iubesc, te iubesc, te iubesc! Fără tine nu trăiesc ????????????????????????????????️”, a scris Naomi în dreptul pozei în care apare în brațele lui Florin.

Chiar și vedetele din România sunt încântate de relația celor doi.

”Îți stă bine așa #F.I.E.R.T ️”, a spus Speak.

Naomi Hedman locuiește în Londra și a devenit cunoscută în urmă cu patru ani, după ce a participat în cadrului show-ului britanic, «Ex on the beach», acolo unde a jucat un rol de ispită. În acest an, frumoasa mulatră a participat la X Factor România, unde la cunoscut pe juratul Florin Ristei, care i-a devenit iubit.