Florin Ristei și Carmen Grebenișan au dat cărțile pe față. Au făcut sau nu amor, la Asia Express? „Nu avem cum să negăm ce s-a întâmplat”

Publicat: 24/03/2020 | 11:23

După mai multe situații în care s-a speculat faptul că între ei s-a înfiripat o poveste de iubire, Florin Ristei și Carmen Grebenișan au dat cărțile pe față și au spus totul despre legătura dintre ei. 

S-au cunoscut la Asia Express și au fost rivali, dar oamenii spun că între ei s-a înfiripat…ceva. Mai mult, în momentul în care împrejurimile i-au forțat pe cei doi concurenți să doarmă împreună, au apărut zvonuri cum că ar fi făcut amor.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în acele momente? Ei bine, Florin Ristei și Carmen Grebenișan au dat cărțile pe față și au spus totul despre relația dintre ei.

„Mă așteptam să ne schimbe, dar nu să mă pună cu Ristei. Nu ne gândeam că ne pune chiar așa”, a spus Carmen Grebenișan, într-un vlog făcut special pentru a explica situația cu pricina.

„Știi cu era tare? Să te pună pe tine cu Carmen și pe Alina cu fratele tău”, a spus Speak, despre situația dintre cei doi.

„Căsătoriți amândoi, strica familia”, a comentat Ristei.

„Ce contează că-s căsătoriți. Doar nu făceau nimic”, a mai spus Speak.

Întrebat de Speak „pe șleau” dacă a făcut amor cu Carmen Grebenișan, Florin Ristei a răspuns cu un „nu” categoric. „În afară de faze din emisiune în care ne certă și ne împungem. Alea nu au farmec să fie date. Era mai mișto antiteza”, a mai spus Ristei. „Noi ne-ai ciondănit și în ziua în care am fost împreună. Nu a fost totul numai lapte și miere. Însă a fost mult mai mișto să arate doar părțile în care părea că…” a mai spus concurentul.