Florin Ristei a jignit-o pe Ramona Olaru în direct. Cum a reacționat asistenta TV

Publicat: 13/04/2021 | 15:40

Discuțiile matinalilor de la Antena 1 au stârnit un val de controverse în rândul telespectatorilor. Florin Ristei a făcut o remarcă deplasată la adresa Ramonei Olaru, iar asistenta TV a reacționat.

Deși obișnuiește să aducă voie bună în platou, astăzi Florin Ristei a dat-o în bară. La un moment dat, Ramona Olaru a mărturisit, în direct, că și-ar dori să facă mai multe lucruri nebunești, cum ar fi să călătorească cu balonul și să piloteze un avion. (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL A JIGNIT-O PE RAMONA OLARU ÎN DIRECT, LA MATINALUL DE LA ANTENA 1: “TU EȘTI O HALCĂ DE CARNE DE VACĂ”)

Răzvan Simion a mărturisit, la rândul său, că are rău de înălțime și în spirit de glumă a spus că ar sări de pe o stâncă. Imediat în discuție s-a băgat și Florin Ristei, care a făcut o remarcă deplasată și a jignit-o pe Ramona Olaru. Asistenta TV n-a stat, însă, cu mâinile-n sân și a reacționat.

”Ramona Olaru: Eu aș face multe lucruri nebunești. Aș pleca cu balonul, dar nu așa să văd cum e aerul sus, să mă duc în jurul lumii. Aș mai și pilota un avion, dar fără să știu să o fac. Da, aș face toate astea.

Răzvan Simion: Mie mi-e rău de înălțime, dar tot aș face lucruri nebunești, cum ar fi să zbor cu ceva de pe o stâncă.

Ramona: Te iau cu mine cu parașuta atunci.

Florin Ristei: Înseamnă că o să zbori cu două, Răzvane.

Ramona: Ah, Florine, de asta nu are ursul coadă. Mă iei cu glumele tale”, a fost discuția între Răzvan Simion, Florin Ristei și Ramona Olaru.

Ramona Olaru, asistentă la ”Neatza cu Răzvan și Dani”

Ramona Olaru a urmat cursurile Facultății de Agronomie, a făcut și un master, însă nu a profesat niciodată în domeniu. A fost asistentă în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”, prezentată de Florin Ristei și Diana Munteanu, iar de aproximativ doi ani este asistentă la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. (VEZI ȘI: CUM A TRECUT RAMONA OLARU PESTE DESPĂRȚIREA DE CUZA: „NU AI CUM SĂ TRECI UȘOR, TREBUIE SĂ SUFERI”)

De asemenea, Ramona este și imaginea unor branduri din România.