Florin Piersic, declarații tranșante după ce s-a zvonit că a murit: “Mă odihnesc eu forțat de virus, da’…”

Publicat: 07/05/2020 | 17:34

Florin Piersic a făcut declarații tranșante după ce s-a zvonit pe social media că a murit, iar telefonul a început să-i sune încontinuu astăzi. Apropiații și fanii celebrului actor român au primit cu multă bucurie mesajul lui transmis în această după-amiază pe Facebook.

Citește și: Cum arată acum actuala soție a lui Florin Piersic. Sunt împreună de 33 de ani

Florin Piersic, declarații tranșante după ce s-a zvonit că a murit

La 84 de ani, Florin Piersic s-a confruntat în trecut cu diferite afecțiuni medicale, însă, în prezent, el are o stare de sănătate excelentă. Și, la fel ca mulți dintre români, actorul respectă cu strictețe măsurile de prevenire și limitare a infecției cu noul coronavirus și se află în izolare la reședința din Cluj-Napoca. Azi, el a primit numeroase apeluri, după ce s-a răspândit știrea falsă prin care s-a anunțat că ar fi încetat din viață. Cu același umor minunat care îl caracterizează de aproape un secol, marele artist a infirmat zvonul teribil și le-a transmis gânduri pozitive tuturor.

Nu rata: Cele mai cunoscute filme în care a jucat Florin Piersic

Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: «Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în Internet că să vă odihniți în pace!»

Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe Internet sau TV să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut. Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni, sper, cât mai curând, ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urat. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și va îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care va gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic, a  scris marele actor pe contul său oficial de Facebook.

Mai copii! Eu am inteles ca virusul asta ataca plamanii, nu capul! Suna telefonul ca la foc si sunt intrebat:” Dom’…

Publicată de Florin Piersic pe Joi, 7 mai 2020

Află și: Aceasta este pensia pe care o primește Florin Piersic după ce a petrecut o viață întreagă pe scenă

“Zic doar atât: Florin Piersic, un om OM între muritori!”, “Cu același umor care vă caracterizează ați știut atât de frumos să exprimați această situatie❤️????Respect, MAESTRE ❤️”, “Sănătate multă, vă iubim!”, “Pentru mine sunteti viu pentru eternitate! ♥️”, “Dumnezeu să vă dea sănătate! Sunt minunat! Vă iubim și prețuim!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea lui Florin Piersic.

Descoperă și: Florin Piersic Jr. și-a făcut provizii “serioase” pentru izolare: portocale, bere mănăstirească și…

Florin Piersic, carieră de peste 60 de ani

Pe filmarea de mai jos, puteți urmări un interviu extraordinar cu actorul Florin Piersic; mărturisirile sale ar putea deveni un scenariu pentru un film care ar obține numeroase premii la diferite festivaluri. El are doi băieți: Florin, care este rodul dragostei cu actrița Tatiana Iekel și Daniel Piersic, pe care l-a avut cu Anna Szeleș. În timp ce Florin Piersic Jr. i-a împărtășit pasiunea pentru actorie și i-a călcat pe urme tatălui său, fiul cel mic lucrează în cu totul alt domeniu. Daniel Piersic este economist și lucrează la o firmă din Viena, unde este stabilit cu familia sa.

Florin Pierisc Jr. are o fetiță, pe nume Sonia (14 ani), cu actrița Dorina Chiriac, iar de patru ani este tatăl unui băiețel, pe care îl cheamă Sasha și pe care i l-a dăruit iubita lui, Andreea. Din partea băiatului cel mic, Florin Piersic are doi nepoți: Mark Cristian (12 ani) și încă un băiețel, în vârstă de nouă ani și jumătate.