Florin Marin, la cuțite cu familia răposatului soț! Ce avere impresionantă a moștenit tânărul

Publicat: 15/06/2020 | 20:19

Florin Marin sau Forinel de la Vișana a devenit cunoscut publicului larg datorită relațiie contoversate cu un bărbat mai învârst decât el. Acesta a fost căsătorit cu fostul vicar britnic, Philip Clements, care s-a stins din viață în urmă cu puțin timp.

După decesul soțului de 81 de ani, Florinel de la Vișina a intrat în atenția persei internaționale. Publicații precum Mirror, Daily Mail sau The Sun au scris despre povestea de dragoste dintre românul de 27 de ani și cel ce i-a fost soț. Însă, așa cum era de așteptat, accentul nu a căzut pe iubirea dintre aceștia, ci mai mult pe parta materială a relației și s-a vorbit despre moștenirea fabuloasă pe care a primit-o Florin.

Philip Clements a decedat într-un spital din București

Soțul lui Forinel și-a dat ultima suflare la sfârșitul lunii martie, la Spitalul Elias din Capitală. Singur, pe patul de spital, fostul vicar s-a stins din cauza unui stop cardio-respirator. Din păcate, din cauza epidemiei de coronavirus, Florinel nu a putut să fie alături de soțul său în ultimele clipe de viață(CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN SHOWBIZ! SOȚUL VEDETEI DE LA NOI A MURIT)

„Suntem la urgență de azi dimineață (sâmbătă, 30 mai). I s-a făcut rău lui Philip azi noapte și am chemat ambulanța. M-am trezit pe la 2 noaptea și l-am auzit tușind. M-am dus în dormitorul lui ca să văd ce are și făcuse pe el, avea febra 40. Acum este la Elias. El e la Terapie Intensiva, eu sunt pe la porți, că nu mă lasă să intru. Nu știu ce are, nu știu cum se simte. Îmi este frică. Nu știu dacă are coronavirus”, a declarat atunci Florinel, pentru Click!

Iar la doar câteva ore mai târziu, Philip a decedat și l-a lăsat pe tânărului lui soț singur, dezorientat și cu o moștenire frumoasă. „Sunt distrus, debusolat, îndurerat, nu știu încotro să o iau și ce să fac”, a spus Florin, în acele momente.

Florinel, război cu familia soțului din cauza banilor

Deși, cel pe care l-a iubiut nu mai este lângă el, Florinel s-a ales cu o moștenire frumoasă. Prin testament el a primit un apartament în valoare de 100.000, situat în Capitală, a mai rămas și cu 150.000 de lire sterline, de pe urma unei asigurări de viață, dar și cu o pensie lunară de urmaș în valoare de 2.000 de lire pe lună. (VEZI ȘI: CUM ARATĂ ASTĂZI FLORIN MARIN, TÂNĂRUL CARE S-A CĂSĂTORIT CU UN PREOT ENGLEZ CU 50 DE ANI MAI ÎN VÂRSTĂ)

Din cauza acestor lucruri, unul dintre frații britanicului a fost revoltat și a l-a numit pe Florinel de la Vișina ”lipitoare”, acuzându-l că nu a avut nici-un sentiment și că a făcut totul pentru bani. În urm acestor acuzații grave, tânărul a răspuns scurt și la obiect, prin intermediul rețelelor sociale.

„Atunci când cineva se căsătorește cu cineva mai în vârstă decât el toată lumea crede că este vorba de bani, dar nu este așa. El m-a numit în testament și sunt căsătorit cu el. Vreau să transmit familiei să-și vadă de treabă și toate cele bune”, a spus Florin.