Florin Marin, făcut praf de familia preotului gay, imediat după incinerarea acestuia: „Era o lipitoare”

Publicat: 06/06/2020 | 18:08

La o săptămână de la moartea preotului gay Philip Clements, Florin Marin a primit o lovitură dură din partea familiei acestuia. Nici nu s-a terminat bine procesul de incinerare, că tânărul român a fost pus la zid pentru că…a căutat numai bani la soțul său!

Moartea lui Philip Clements nu l-a ținut în doliu prea mult timp pe Florin Marin. Tânărul și-a văzut de viață imediat după tragica întâmplare și, mai mult de atât, nu a primit consolare din partea familiei fostului preot britanic.

Florin Marin, criticat aspru de frații fostului preot britanic

Unul dintre frații lui Philip Clements a lansat un atac dur la adresa lui Florin Marin, pe care îl acuză de faptul că în relația cu soțul său au existat numai interese materiale. Pe deasupra, acesta îl numește pe Florin Marin „lipitoare” și susține că nu avea cum să se îndrăgostească de o persoană mai în vârstă cu 50 de ani decât el.

NU RATA – GESTUL ȘOCANT FĂCUT DE FLORIN MARIN, LA DOAR O ZI DE LA MOARTEA SOȚULUI PHILIP CLEMENTS. OAMENII AU RIDICAT IMEDIAT DIN SPRÂNCENE

„Este căutător de averi. Jeremy Kylie i-a spus asta când au mers la emisiunea lui și el a zis că nu este, însă este. De ce un băiat de vârsta lui ar fi interesat de un bătran de 81 de ani? Dacă eram Philip, aș fi încercat să găsesc pe cineva apropiat de vârsta mea, însă el în mod clar l-a iubit pe Florin. Nu cred că Florin l-a iubit”, a spus Tony Clements, fratele lui Philip Clements, pentru The Sun.

CITEȘTE ȘI – CUM ARATĂ ASTĂZI FLORIN MARIN, TÂNĂRUL CARE S-A CĂSĂTORIT CU UN PREOT ENGLEZ CU 50 DE ANI MAI ÎN VÂRSTĂ

„Florin este o lipitoare și acum a primit ceea ce și-a dorit dintotdeauna!”, a mai spus unul dintre frații regretatului preot britanic, făcând aluzie la apartamentul din Capitală și terenurile moștenite de Florin Marin, în urma morții soțului său.