Florin Marin, atacat fără menajamente de frații din Anglia ai lui Philip Clements: „E o lipitoare, un profitor, nu l-a iubit niciodată”

Publicat: 07/06/2020 | 10:17

Relația amoroasă dintre Florin Marin și fostul pastor Philip Clements a fost, de la bun început, una controversată, iar moartea lui Clements – în vârstă de 81 de ani – a deschis o adevărată ”cutie a Pandorei”.

Familia din Anglia susține, acum, că partenerul de viață a lui Philip Clements nu a fost altceva decât o ”lipitoare” și un ”profitor”, că nu l-a iubit niciodată pe fostul pastor și că, de fapt, a încercat doar să profite de pe urma lui.

Dezvăluirea halucinantă a fost făcută chiar de fratele bătrânului, Tony Clements, care a fost sunat de Florin în noaptea în care fostul vicar a murit. „Este un profitor. I-am zis de la început. De ce ar fi interesat un tinerel de un bătrân de 81 de ani? Nu l-a iubit niciodată”, a spus Tony Clements.

„A spus că a plâns timp de două zile, dar nu părea prea supărat la telefon. Florin e o lipitoare și a primit ce și-a dorit mereu”, a adăugat Tony. Florin Marin a fost atacat și de celălalt frate al fostului vicar, Brian Clements, potrivit The Sun. (CITEȘTE ȘI: FLORIN MARIN ŞI-A FĂCUT UN NOU IUBIT! CINE ESTE BĂRBATUL CARE L-A ÎNLOCUIT PE PHILIP CLEMENTS)

Florin Marin și Philip Clements s-au întâlnit pe un site de matrimoniale

Cei doi s-au întâlnit pe un site de matrimoniale şi s-au căsătorit. După aceea, preotul şi-a vândut locuinţa din Anglia şi a luat un apartament în România, în valoare de 100.000 de euro, pe numele lui Florin Marin.

Florin și Clements s-au despărţit la doar câteva zile şi apartamentul i-a rămas lui Florin Marin. Clements a fost obligat să se întoarcă, la acea vreme, în Marea Britanie fără niciun ban. Ulterior, partenerii s-au împăcat. Florin Marin, în vârstă de 27 de ani, a moștenit 150.000 de lire de pe urma unei asigurări de viață și o casă 100.000 de lire, potrivit sursei citate mai sus.

„Am fost foarte trist şi nefericit. Prietenii mei din Anglia mi-au spus să îl părăsesc pe Florin, dar mă durea sufletul. El a venit cu mine la aeroport. Am pierdut absolut totul. Mi-am pierdut casa şi am rămas sărac. Am stat cu prietenii mei, până mi-am găsit un apartament al unei bunicuţe legat de casa unui prieten. Regret că mi-am vândut casa. Am cumpărat apartamentul. A fost ideea mea să merg în România şi lui Florin i-a convenit, dar cred că era mai bine dacă rămâneam în casa mea. Eu n-aş fi fost atât de izolat şi el ar fi făcut lucruri”, a povestit, la un moment dat, Philip Clements. (VEZI ȘI AICI: GESTUL ȘOCANT FĂCUT DE FLORIN MARIN, LA DOAR O ZI DE LA MOARTEA SOȚULUI PHILIP CLEMENTS. OAMENII AU RIDICAT IMEDIAT DIN SPRÂNCENE)