Florin Dumitrescu și Cristina împlinesc 8 ani de căsătorie. Juratul de la „Chef la Cuțite”, mesaj emoționant pentru soția sa

Publicat: 08/05/2021 | 15:55

Celebrul bucătar de la „Chefi la Cuțite” nu s-a sfiit niciodată să-și arate latura mai sensibilă. Mai ales, când a venit vorba de soția și fetițele lui. De data aceasta, cu ocazia aniversării a opt ani de căsătorie, Florin Dumitrescu s-a întrecut pe sine cu  declarația emoționantă pe care a postat-o pe rețelele de socializare. 

În urmă cu opt ani, Florin Dumitrescu și Cristina spuneau cel mai important „Da” din viața lor. De atunci, totul s-a schimbat și a luat o direcție cu totul nouă, dar și frumoasă. Au devenit părinții a două fetițe superbe și dragostea lor a crescut în tot acest timp.

„8 ani de când suntem o familie oficial. Dar, ne știm de mai mult timp de atât, am putea spune chiar multe alte vieți înainte, cel puțin ăsta este sentimentul, iar familie am devenit de când ne-am cunoscut, cel puțin așa îmi place să cred. 8 ani de căsătorie civilă cu multe amintiri frumoase, multe aventuri trăite împreună, multe realizări împreună, multe trăiri împreună.

Iar dacă acest împreună nu și-ar fi revenit după fiecare discuție banală transformată într-o ceartă nu ar mai fi devenit atât de puternic. Pentru că împreună chiar putem să mutăm munții din loc și tot ce contează este că dragostea, iubirea și dorința este, a fost și va fi ceea ce ne ține împreună! La mulți ani împreună, te iubesc mult!”, a scris Florin Dumitrescu e Instagram

CITEȘTE ȘI CHEF FLORIN DUMITRESCU LE DĂ REPLICA HATERILOR! „AM PRIMIT MULTE MESAJE NASOALE LEGATE DE COPII”

Chef Florin Dumitrescu și soția, dragoste la prima vedere

Celebrul bucătar și soția lui, Cristina, s-au cunoscut în anul 2010 iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Până să înceapă o frumoasă poveste de dragoste între Florin și Cristina a fost o perioadă de câteva luni plină de tatonări, însă așteptarea a meritat.

Cristina i-a dăruit două fetițe minunate, de dragul cărora Florin Dumitrescu se topește ori de câte ori vorbește. Și, mai mult decât atât, au reușit să-și formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului, care să fie apreciată de toți cei din jurul lor.

VEZI ȘI FLORIN DUMITRESCU A REUȘIT SĂ DEA JOS 10 KILOGRAME ÎNTR-O LUNĂ. CE DIETĂ A URMAT CHEF-UL. „NU O RECOMAND NIMĂNUI“

Sursă foto: instagram. com