Florin Dumitrescu, imagini de pe patul de spital. Ce a pățit celebrul chef

Publicat: 21/01/2020 | 22:15

Florin Dumitrescu, imagini de pe patul de spital. Ce a pățit celebrul chef.

Florin Dumitrescu și-a pus fanii pe jar! Celebrul chef de la Antena 1 a publicat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare pe patul de spital, în timp ce era monitorizat. Florin Dumitrescu a ținut să-i liniștească pe fanii săi și le-a spus să stea liniștiți. Cel mai probabil, acesta va reveni cât de curând cu informații despre intervenția la care a fost suspus.

”2020. E de bine!”, a scris Florin Dumitrescu în dreptul fotografiei. (CITEȘTE ȘI: CHEF FLORIN DUMITRESCU DE NERECUNOSCUT: „A SCĂPAT PREA MULT MAŞINA DE TUNS”)

Florin Dumitrescu, pe patul de spital

Florin Dumitrescu, despre momentele tensionate din emisiune

Emisiunea ”Chefi la Cuțite” a oferit, în repetate rânduri, momente tensionate. Telespectatorii s-au întrebat, pe bună dreptate, dacă este vorba despre ”regie” sau atmosfera se încinge, la propriu și la figurat, în anumite momente. (VEZI ȘI: CHELOO, SURPRIZĂ DE PROPORȚII PENTRU FLORIN DUMITRESCU! CE PREPARAT OBSCEN I-A PREGĂTIT ARTISTUL)

Chef Florin Dumitrescu s-a decis să lămurească misterul, iar explicațiile sale oferă o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă în timpul acestui show culinar. Până la urmă, astfel de ”contre” care nu par întotdeauna amicale sunt ”deliciul emisiunii”, spune chef Dumitrescu, iar totul pornește… din suflet. Și, în ultimă instanță, momentele tensionate sunt ”pe bune”.

“Ăsta e deliciul emisiunii practic, aici se face declicul și de aici începe, să zicem așa, toată regia emisiunii. Dacă ai pune trei actori să joace ceea ce facem noi, nu ar putea niciodată, pentru că lucrurile pe care noi le facem acolo sunt din suflet și sunt pe bune. Fix asta este motivul pentru care emisiunea funcționează așa cum funcționează, pentru că fiecare dintre noi este căpos, fiecare dintre noi vede lucrurile cu totul diferit și fiecare vrea să își impună punctul de vedere. Și, automat, lucrurile se întâmplă cum se întâmplă și le puteți vedea la televizor”, a declarat Florin Dumitrescu pentru Libertatea.