Florin Cîțu, despre valul al patrulea al pandemiei de coronavirus: ”Nu ar trebui să existe această discuție!”

Publicat: 17/06/2021 | 19:19

Florin Cîțu este de părere că valul al patrulea al pandemiei de coronavirus nu ar trebui să vină. Asta dacă procesul de vaccinare va decurge normal.

Premierul României a vizitat Alba Iulia, unde a luat parte la o conferință de presă alături de liderii PNL. Acolo, Florin Cîțu a abordat subiectul vaccinării și posibilitatea unui eventual val patru al infectărilor cu coronavirus. „În același timp, vreau să văd cu merge campania de vaccinare, pentru că Alba este pe un onorabil loc 7, dar se poate mult mai bine”, a spus Cîțu. (CITEȘTE ȘI: PREMIERUL CÎȚU A FĂCUT ANUNȚUL! CE SE ÎNTÂMPLĂ DE LA 1 IULIE)

Florin Cîțu, despre valul al patrulea al pandemiei de coronavirus: ”Nu ar trebui să existe această discuție!”

Avea să vorbească pe larg despre situație. „Este clar că până aici, noi, ca guvern, am făcut cam tot ce se putea face. Avem dozele de vaccin, cine vrea să se vaccineze în România astăzi. Am fost prima țară din Uniunea Europeană unde te poți vaccina fără niciun fel de programare. Deci alegi cu ce vaccin dorești să te vaccinezi și mergi să te vaccinezi. Deci, din punctul de vedere al guvernului am făcut tot ceea ce voiam să facem ca să avem această campanie de vaccinare de succes. Nu este vorba despre un succes al campaniei de vaccinare a guvernului, este vorba de o campanie pentru viață, despre asta vorbim”, a mai spus premierul României. (NU RATA: ALERTĂ! FLORIN CÎȚU, ANUNȚ DE ULTIM MOMENT. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ROMÂNII CARE S-AU TRATAT SINGURI, ACASĂ, DE COVID-19)

Cîțu avea să continue. ”Este o campanie de revenire la normalitate. Doar prin vaccinare putem să revenim la normalitate. Tot aud prin spațiul public discuții despre valul patru. N-ar trebui să avem aceste discuții! În România, astăzi, avem dozele de vaccin necesare să se vaccineze toată lumea. Nu ar trebui să existe această discuție despre valul patru în România. Vrem să ne vaccinăm, nu este obligatoriu, dar dacă ne vaccinăm nu mai avem valul patru. Acest val patru există doar dacă noi nu vrem să ne vaccinăm”, a adăugat Florin Cîțu.