Florin Călinescu, sfâşiat de durere! Amanda a venit la Românii au Talent pentru Emma Neagu, adolescenta care a murit înainte să participe în semifinale

Publicat: 02/04/2020 | 11:19

Jurații de la „Românii au talent” au fost extrem de impresionași de Amanda, o tânără care a urcat pe scenă pentru a aduce un omagiu Emmei Neagu, adolescenta de 15 ani, care a fost prezentă anul trecut în cadrul emisiunii și care a decedat din cauza cancerului.  

Gestul Amandei, tânăra româncă plecată în Canada cu părinții și care a reprezentat România ani de zile la campionatele de patinaj, l-a impresionat profund pe juratul Florin Călinescu, care a privit întreg momentul cu durere în suflet și cu admirație. Amanda și Emma s-au cunoscut în 2017, la o strângere de fonduri, pentru adolescenta diagnosticată cu teribila boală. Între cele două s-a format o conexiune specială, iar Emma a devenit un exemplu pentru Amanda. (CITEȘTE ȘI: CEI DOI COMPONENȚI DUO MAINTENANT, DESCALIFICAȚI DE LA ROMÂNII AU TALENT DEȘI AU PRIMIT GOLDEN BUZZ?! AVEM DOVADA CĂ AU ÎNCĂLCAT REGULAMENTUL PRO TV)

„Emma a fost prietena mea, a fost o inspirație pentru mine. A fost o luptătoare, a trecut mereu peste orice și când s-a întâmplat să aibă cancer a continuat să danseze și să facă gimnastică. O să fie foarte special pentru mine și sper și pentru ea. Pentru mine am vrut să fac și să continui ce ea a vrut să facă. Ea a fost în sezonul trecut, a mers în etapa următoare, dar din păcate nu a mai putut să participe pentru că a murit”, a spus Amanda.

Povestea Emmei Neagu

Emma Neagu, adolescenta de 15 ani  a impresionat în sezonul trecut al emisiunii „Românii au talent“ printru-un număr special și prin puterea de care a dat dovadă.  Ea a murit pe 7 aprilie la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată în anul 2017. (VEZI ȘI: EMMA NEAGU A FOST ÎNMORMÂNTATĂ. E CUTREMURĂTOR CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ MOARTEA COPILEI DE LA “ROMÂNII AU TALENT”)

Pasionată de gimnastică şi dedicată ei încă de la vârsta de trei ani şi jumătate, Emma a reuşit să facă performanţă în acest domeniu în ciuda faptului că a ales să-i fie amputat piciorul, tocmai pentru a putea să-şi urmeze pasiunea.  În urmă cu doi ani, Emma a fost diagnosticată cu cancer osos iar în final a pierdut lupta cu această boală teribilă.