Florin Călinescu nu se lasă! Andra, asaltată de avansuri, la Românii au Talent! Derapaj incredibil, la Pro TV: „Nu eram eu cu 15 ani mai tânăr…”

Publicat: 10/04/2020 | 23:34

Discuție cu subînțeles la Românii Au Talent. Florin Călinescu îi face ”curte” Andrei. Actorul a făcut o serie de confesiuni în stil caracteric care au lăsat de interpretat.

În cadrul emisiuni difuzate vineri, 10 aprilie, pe Pro TV, în așteptarea următorului concurent pe scenă, o discuție sub formă subtilă a răsărit între cânteața Andra și Florin Călinescu. Totul a pornit de la faptul că artista a mărturisit unde a fost cerută în căsătorie de soțul acesteia. După câteva replici, conversația a degenerat, iar Florin Călinescu și-a permis să spună, cu subînțeles desigur, că el ar fi fost un bărbat mult mai potrivit pentru îndrăgita artistă.

CITEȘTE ȘI: Întrece orice imaginație! Ce a montat Dorian Popa în curte pentru câinii lui! Animalele au colțul lor asigurat! VIDEO

Andra: Am amintiri plăcute de la Veneţia, aici m-a cerut de soţie.

Florin C.: Nu pot să cred că te-a dus ăla la Veneţia. Ia să stau cu el de vorbă, habar nu avea unde e şoseaua şi te-a dus el acolo.

Andra: În loc să apreciezi ce a făcut, tu…

Florin C.: Păi nu prea a făcut. A venit de la Târgu Jiu de acolo..

Andra: Noi ne naștem să evoluăm, ce contează de unde pleci..

Florin C.: Puteai să nimerești mai bine! Nu eram eu cu 15 ani mai tânăr…