Florin Călinescu, lovit puternic de pandemia de COVID-19. Ce se întâmplă cu afacerile actorului

Publicat: 01/04/2020 | 09:37

Florin Călinescu a investit cu cap banii pe care i-a câștigat, de-a lungul timpului, din televiziune. Recent, și-a deschis un centru de evenimente pe malul lacului Herăstrău, iar afacerea a mers excelent încă de la inaugurare. În plus, actorul mai deține un restaurant arhicunoscut în zona Tineretului, pe care l-a inaugurat în urmă cu mai bine de un deceniu, unde “trag”, de regulă, oamenii cu bani.

VEZI AICI: CU CE ÎȘI OCUPĂ TIMPUL FLORIN CĂLINESCU CÂND NU ESTE ÎN JURIU LA “ROMÂNII AU TALENT”. L-AM FILMAT LA…

Însă, faptul că România a intrat în stare de urgență de mai bine de două săptămâni l-a afectat teribil pe Florin Călinescu. Prezentatorul TV a fost nevoit să închidă, temporar, cele două afaceri și să-și trimită angajații în șomaj tehnic, deși ar fi avut posibilitatea să facă livrări la domiciliu. Pandemia de COVID-19 i-a afectat, astfel, afacerile îndrăgitului actor, dar acesta nu disperă.

Nu se pune problema să fim concendiați. Suntem o echipă frumoasă și unită și așa vom rămâne. Domnul Călinescu ține foarte mult la noi și noi la dânsul. Este o doar o perioadă până va trece tot dezastrul acesta, apoi vom reveni la job-urile noastre și vom fi din nou printre cei mai buni”, a declarat un angajat al restaurantelor deținute de omul de televiziune, potrivit playtech.ro.

Cine este Florin Călinescu

Florin Călinescu este un actor român de teatru și de film și realizator de emisiuni de televiziune. A absolvit secția umanistă a Liceului C.D. Loga în 1975 și UNATC-ul. A debutat în cinematografie în anul 1981 în “Lumini și umbre”. A colaborat des cu regizorul Nae Caranfil, care l-a distribuit în filme precum “E pericoloso sporgersi”, “Asfalt Tango” și “Filantropica”, jucându-se pe sine în ultimul film ca prezentator al variantei fictive a emisiunii Chestiunea Zilei.

VEZI AICI: AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFII INTIME CU DANSATOAREA CARE L-A ÎNNEBUNIT PE FLORIN CĂLINESCU LA ”ROMÂNII AU TALENT”!

La începutul anilor ‘90 a debutat ca prezentator radiofonic cu emisiunea “Duminicile celor singuri” de la Pro FM. În 1996 a ajuns la PRO TV, unde a realizat emisiunea “Ora șapte, bună dimineața”, urmată de „Chestiunea Zilei” între 1997 – 2001 și 2003. În 2000 primește titlul de cetățean de onoare al municipiului Timișoara. În 2001 este numit director general al postului Tele 7 abc. În 2003 a devenit directorul ziarului „Știrea zilei”. Revine în 2003 la Pro TV unde prezintă emisiunea „Procesul etapei”, timp de un an. Între 2005 și 2007 a fost realizatorul emisiunii „Om la om” de la TV Sport.