Florin Călinescu, filmat în timp ce înjura la Românii au Talent. Ce i-a spus lui Andi Moisescu: „Jură-te în p…” Pro TV a difuzat, din greșeală, totul

Publicat: 04/05/2020 | 08:23

Dialogurile spumoase dintre jurații emisiunii ”Românii au Talent” sunt, cum se mai spune, sarea și piperul fiecărei ediții, numai că – uneori – sunt înregistrate și unele exagerări care provoacă stupoare.

Florin Călinescu a fost și rămâne un one man show care poate fi, cu mare greutate, ținut în ”tipare”. Efervescent și om de scenă care are, tot timpul cuvintele la el, juratul se plasează, de foarte multe ori, în centrul atenției, replicile sale făcând istorie de-a lungul sezoanelor la care a participat în calitate de jurat.

”Se poate o sârbă, domnul Călinescu?”, a fost întrebat juratul de un concurent. ”Te caut eu după emisiune”, a răspuns juratul. ”Mai ai șanse, ai trecut în etapa următoare, i-a spus Andra concurentului, iar Florin Călinescu a intervenit. ”Luăm o pauză. Stau la cabina 3, cu domnul Pavel și cu domnul Smiley. Și vii să-mi ridici moralul, colegilor mei le-ai ridicat destul”.

(CITEȘTE ȘI: ROMÂNII AU TALENT. POVESTEA CUTREMURĂTOARE A CONCURENTULUI CARE A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ: ”DUPĂ CE AM…” VIDEO)

”Ți-ar curge lacrimile…”

În culise, concurentul a spus că ”domnul Călinescu este o fire mai dură așa… Vrea sârbe”. Iar Florin Călinescu, la masa juraților, și-a continuat ”pledoaria”.

”Lasă, mă, că anul ăsta o să fiu eu Mihai Petre, dar cu zâmbetul pe buze”. ”Nu atât de încrîncenat”, a punctat Andra. Iar Florin Călinescu a continuat. ”Te duci către semifinală, către finală, cu concerte brandenburgice. Jură-te tu-n p… mea (n. red. – i s-a adresat lui Andi Moisescu), dacă ar cânta… ți-ar curge lacrimile”. ”Depinde cum o cântă”, a conchis Andi Moisescu, în timp ce Andra a început să râdă.

(VEZI ȘI AICI: PAVEL BARTOȘ, JURATUL DE LA ROMÂNII AU TALENT, VORBEȘTE CU MAȘINA, DE 1 MAI: ”VAI, DRĂGUȚA DE EA…” CE URMEAZĂ TE DĂ PE SPATE DE RÂS VIDEO)