Florin Călinescu, dezvăluiri în premieră! Cu ce femei s-a iubit juratul de la Românii au Talent

Publicat: 04/05/2021 | 17:36

Florin Călinescu, juratul de la emisiunea Românii au talent, de pe Pro TV, a făcut mărturisirea: ce femei au trecut prin patul lui în tinerețe. Actorul le-a dezvăluit colegilor lui jurați că a practicat baletul, dar a renunțat și a luat decizia de a intra la teatru, marea lui pasiune.

Și apoi furori a făcut Florin Călinescu printre femei. Călinescu avea să spună și un detaliu intim din tinerețe, că a avut „vreo două iubite balerine” atunci când practica acest dans. Întrebat de Andra dacă avea emoție, însă îi lipsea tehnica, Florin Călinescu i-a spus că nu avea nimic din aceste lucruri, însă era obigatoriu să facă balet la vremea aceea. (CITEȘTE ȘI: DISCUȚIE BIZARĂ ÎNTRE ANDRA ȘI FLORIN CĂLINESCU, LA ROMÂNII AU TALENT. TOATĂ ȚARA A AUZIT: „EȘTI VIRGINĂ, AI 12 ANI…”. REACȚIA ALEXANDREI DINU)

Florin Călinescu, dezvăluiri în premieră! Cu ce femei s-a iubit juratul de la Românii au Talent

Iată savurosul dialog:

Florin Călinescu: Am făcut şi eu nişte cursuri, era obligatoriu să avem şi balet. Să mă vezi pe mine în egării ăia strâmţi la oglindă, te … pe tine! Am avut şi vreo două iubite balerine.

NU RATA: OLIVIA STEER, ÎNȚEPATĂ DE FLORIN CĂLINESCU, ÎN DIRECT, LA ROMÂNII AU TALENT: „MĂI, MOISESCU, NU CUMVA SE DUCE LA O SHAORMERIE, ÎN P*%@ LA O CEVA…?!?”

Andra: Tu aveai emoţie, dar nu aveai tehnică, nu?

Florin Călinescu: Eeeei, nu aveam nici pe dracu, nimic nu aveam. Când mă vedeam în oglindă, înnebuneam. Dar momentul de pe scenă mi-a stârnit nişte amintiri.

Altfel, imprevizibilul Florin Călinescu avea să facă un adevărat spectacol, într-una dintre edițiile show-ului de pe Pro TV. A început să danseze de față cu ceilalți jurați, după ce a asistat la momentul unei concurente.