Florin Călinescu, declarație acidă despre Andra Măruță: “Sexismul nu mai e la locul lui. Andra este o…”

Publicat: 28/02/2020 | 10:20

Florin Călinescu a făcut recent o declarație acidă la adresa Andrei, colega sa de la “Românii au talent”. Carismaticul actor a dezvăluit cum se comportă cu soția lui Cătălin Măruță atunci când filmează împreună pentru emisiunea de divertisment care rulează la Pro TV.

Citește și: Scandal la Pro TV! Florin Călinescu îl face pe Mihai Petre: “Eu nu pot să am contre cu unul ca el”

Florin Călinescu, declarație acidă despre Andra Măruță

Florin Călinescu are 63 de ani, iar un sfert de veac l-a petrecut în marea familie a postului de televiziune Pro TV. De aproape cinci ani, el este jurat la emisiunea “Românii au talent”, unde, în prezent îi are alături, în calitate de colegi, pe Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu. În cadrul unui interviu oferit de curând, artistul a mărturisit ce l-a făcut să rămână la masa juriului a show-ului de talente, deși s-au petrecut câteva schimbări în echipă de-a lungul timpului.

“Sunt în această instituție din prima zi, din primul minut, în mod evident, în afară de Meteo și Știri am făcut de toate. Pentru mine este ca și cum nu aș veni la serviciu sau la o datorie, vin acasă! Se mai schimbă zugrăveala, o fereastră, o ușă, dar cu mici pauze, bine-venite, în acești 25 de ani, am venit acasă”, a dezvăluit pentru jurnaliștii revistei VIVA!.

În timpul mărturisirilor, Florin Călinescu a fost provocat să spună dacă o menajează sau nu pe Andra Măruță atunci când are un punct de vedere diferit de al său, iar răspusul lui nu a întârziat să apară. Cu o sinceritate debordabilă, actorul a subliniat că nu este cazul și a explicat și de ce. În plus, între el și talentata artistă există o relație de prietenie superbă.

“Nu cred că mai e cazul, femeile au obținut egalitatea, sexismul nu mai e la locul lui. Este o persoană între trei bărbați, iar chestiunea asta nu se mai aplică. În afară de a o lăsa să treacă înainte sau de a-i deschide o ușă, nu cred că mai este cazul”, a declarat Florin Călinescu, conform sursei citată mai sus.

Citește și: Obrazul subțire cu cheltuială se ține. Andra și Cătălin Măruță, mașină de 63.000 de euro

Întrebat care este cel mai exigent jurat de la masa juriului emisiunii “Românii au talent”, dar și care este cel mai ușor de impresionat, celebrul actor a răspuns: “Eu sunt, clar. Și cel mai exigent, și cel mai ușor de impresionat emoțional! (…). Umorul este singurul lucru pe care l-am făcut la nivel profesionist”.

Florin Călinescu și-a pierdut doi copii, iar soția a fost răpusă de cancer

Florin Călinescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori TV din România. Dacă din punct de vedere profesional, nu are motive să se plângă, pe plan personal, artistul a trăit câteva traume, care i-au lăsat cicatrici adânci în suflet.

În urmă cu mulți ani, el s-a căsătorit cu Ana Maria cu care a avut o fetiță. Din nefericire, micuța lor prințesă a murit la doar cinci luni după ce a venit pe lume. Ulterior, cuplul a fost binecuvântat cu doi băieți: Luca și Petru. Multă vreme, ei au trăit fericiți…. dar, în 1996, Ana Maria a fost diagnosticată cu cancer esofagian. După o lungă suferință, femeia s-a stins în brațele soțului ei, Florin Călinescu. Decesul ei a survenit în 2005. Rămas cu doi copii minori, actorul a dormit câteva zile într-o mașină parcată pe o alee de lângă cimitirul unde și-a îngropat soția.

În 2012, Luca, fiul cel mic al actorului, s-a sinucis într-o cameră de hotel din Praga, unde lucra la producția unui scurtmetraj, fiind primul proiect important din viața sa. El avea 24 de ani și a recurs la acest gest pe fondul unei depresii netratate. Potrivit unor surse, acesta nu se consolase niciodată cu ideea că mama lui nu mai era printre cei vii şi a luat decizia de a-şi lua viaţa, conform okmagazine.ro. Luca Călinescu studia filmul la “John Moores University” din Liverpool. El a participat la câteva cursuri de cinematografie la universitatea pe care a absolvit-o fratele său.