Florin Călinescu a oferit Golden Buzz cu ochii în lacrimi, la Românii au talent! Stewardesa cu voce de aur, crescută la orfelinat, l-a impresionat pe jurat

Publicat: 13/03/2020 | 23:22

Românii au talent devine o competiție din ce în ce mai interesantă, dar și extrem de emoționantă! Florin Călinescu a oferit Golden Buzz-ul său cu ochii în lacrimi, iar Aura Marcu a fost cea care l-a impresionat pe juratul de la Pro TV!

Aura Marcu are 36 de ani și o poveste de viață impresionantă. A crescut la orfelinat și a schimbat 11 astfel de locuri, după ce bunicul și unchiul său au abandonat-o la numai 2 zile de la naștere, considerând-o o rușine pentru familie. Aura a povestit la Românii au talent că în orfelinate era supusă unor umilințe greu de descris, suporta bătăi și încerca să treacă peste fiecare zi care îi aducea numai suferință.

Pentru că unul dintre orfelinatele în care a crescut era amplasat chiar lângă aeroport, Aura a declarat că a crescut cu sunetul avioanelor și și-a dorit extrem de mult să zboare și ea. Astăzi este stewardesă, însă nu acest lucru i-a impresionat pe jurați, ci vocea ei de aur.

Cu o interpretare impecabilă, Aura Marcu l-a impresionat pe Florin Călinescu, iar juratul de la Pro TV i-a acordat Golden Buzz-ul său, cu ochii în lacrimi.

„Nu credeam nici măcar că o să trec, dar să mai iau și Golden Buzz”, a spus Aura Marcu, cu ochii în lacrimi. Acesta este al 7-lea Golden Buzz acordat la Românii au talent.