Florin Busuioc a ajuns la spital din cauza lui Cătălin Măruță. Busu a fost infectat cu COVID-19

Publicat: 06/03/2021 | 12:35

Florin Busuioc a fost infectat cu COVID-19. Celebrul prezentator e la Pro Tv a mărturisit chiar în emisiunea lui Măruță că el ar fi „vinovatul”. Busu ar fi luat infecția de la Cătălin Măruță.

Din fericire, Florin Busuioc a scăpat de acest „hop”, însă nu i-a fost ușor având în vedere că renumitul prezentator are afecțiuni preexistente, în urmă cu un an fiind aproape de a deceda, spitalizat în stare gravă la spital, din cauza bolii sale.

Mai în glumă, mai în serios, Busu l-a mustruluit pe Cătălin Măruță pentru faptul că a fost atât de „darnic” încât să împartă COVID-19 cu el.  Infectarea, spune acesta, s-ar fi produs în cadrul emisiunii realizate de colegul de trust, din 29 ianuarie.

CITEȘTE ȘI: Intrare spectaculoasă a lui Cătălin Măruță în platoul Pro TV: ”M-am întooooors, yes, yes, yes!” GALERIE FOTO

Exact a doua zi, pe 30, Cătălin anunța că a fost depistat pozitiv și intra în carantină. Florin Busuioc dispărea de pe micul ecran, fără ca oficialii trustului să fi dat vreo explicație.

„Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme. Ce să fac, am stat”, a mărturisit FLorin Busuioc în emisiunea „La Măruță”.