Floricica Dansatoarea, schimbare radicală de look. Fanii au rămas mască după ce au văzut fotografia. “Sexy și rea!”

Publicat: 08/05/2020 | 09:27

Floricica Dansatoarea, pe numele real Floarea Dragomir, a ținut să iasă din nou în evidență, pe rețelele sociale. De această dată, nu s-a mai fotografiat în timp ce se ruga ca pandemia de COVID-19 să ia sfârșit, ci și-a anunțat prietenii virtuali că și-a făcut o schimbare de look.

VEZI AICI: FLORICICA DANSATOAREA O DESFIINȚEAZĂ PE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT! ”TU TE-AI RIDICAT PE SPATELE MEU, VULPIȚO!”

Mai exact, Floricica Dansatoarea a urcat o poză în care apare blondă, cu părul lung și cu gene false, total schimbată față de cum o știau cei care o urmăresc. Pe Instagram, comentariile au curs, multe dintre ei laudative la adresa ei.

Sexy și rea”, “Esti top!”, “Sunteți foarte frumoasă, doamna Floricica!”, “Șefaa dansuluii”, “Frumusețe răpitoare” sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor pe care îi are Floarea Dragomir.

Cine este Floricica Dansatoarea

Floricica Dansatoarea este celebră deja pentru ”strigătele” sale pătrunzătoare în România. Aceasta a devenit un simbol al protestelor împotriva lui Klaus Iohannis. Prezentă la unul dintre acestea, a strigat la microfonul RTV, printre altele: “Unde este domnul Iohannis? Să vă fie rușine!!! Huooo…”.

NU RATA: FLORICICA DANSATOAREA, GATA DE SHOW! CUM VREA SĂ-I IMPRESIONEZE PE JURAŢII UNEI EMISIUNI

Video-ul a devenit imediat viral și, pentru că a menționat la început că ea e Floricica Dansatoarea și are fani mulți, nimeni n-a mai uitat-o. S-au făcut zeci de melodii după intervenția ei și au început să vorbească despre ea, mai în glumă, mai în serios, până și protestatarii din Piața Victoriei.