Floricica Dansatoarea o desființează pe Vulpița de la Acces Direct! ”Tu te-ai ridicat pe spatele meu, Vulpițo!”

Publicat: 10/03/2020 | 14:41

Floricica Dansatoarea este foc și pară pe Internet! Cea mai cunoscută ”protestatară” din România o atacă dur pe noua vedetă a momentului, Vulpița din Blăgești. Femeia este de părere că Veronica Stegaru s-a ”ridicat” pe spatele ei.

Într-un mesaj video, postat pe Tik-Tok, Floricica Dansatoarea a transmis un anunț fulgerător contra inamicei sale numărul unu din prezent.

”Vulpițo, tu nu ești numărul unu, eu sunt numărul unu! Tu ești o țărancă. Tu te-ai ridicat pe spatele meu, Vulpițo! ”, a spus femeia în filmare.

Floricica Dansatoarea este celebră deja pentru ”strigătele” sale pătrunzătoare în România. Aceasta a devenit un simbol al protestelor împotriva lui Iohannis din Piața Cotroceni, în noaptea de 5 februarie, când a strigat la microfonul RTV, printre altele: „Unde este domnul Iohannis? Să vă fie rușine!!! Huooo.” Video-ul a devenit imediat viral și, pentru că a menționat la început că ea e Floricica Dansatoarea și are fani mulți, nimeni n-a mai uitat-o. S-au făcut zeci de melodii după intervenția ei de la contramanifestație și au început să vorbească despre ea, mai în glumă, mai în serios, și protestatarii din Piața Victoriei.