Florica Dansatoarea a fost amendată cu 2000 de lei de poliție. Vedeta a explicat tot. VIDEO

Publicat: 27/12/2020 | 09:58

Pe data de 26.12.2020, polițiștii de la Secția 4, din București, s-a sesizat din oficiu, în urma unei postări în mediul on line, cu privire la desfășurarea unui eveniment privat.

Au fost identificate persoanele care l-au organizat, fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, fiind desfășurate activități în vederea identificării tuturor participanților. Printre ei s-a aflat și Floricica Dansatoarea.

Vedeta a explicat după incident, într-un live pe Facebook, ce s-a întâmplat. „Eram supărată și m-am dus la prietena mea Carmen să nu stau singură în casă. De acum am filmat și a doua zi a venit poliția la ușă să ne întrebe de ce am dat petrecere cu șapte persoane și ne-a dat amendă, dar eu nu am de unde să o plătesc”, a mărturisit Floricica.

Drama vedetei de Crăciun

Printre rânduri, Florica le-a povestit fanilor ce probleme are și de ce a fost nevoită să se ducă „la rude” în prima zi de Crăciun: „Am plecat la Carmen că nu am avut și eu porc pe masă, o prăjeală, o salată de beouf, fără câteva felii de pâine…De unde să plătesc eu amenda asta acum?”, îi întrebă pe fani Floricica. Clipul de mai jos, postat în urmă cu doar 12 ore, a strâns deja aproape 50.000 de vizualizări.

Întreg video-ul îi puteți vedea AICI