Flori pentru medici! Gestul emoționant făcut de o florărie din Târgoviște

Publicat: 17/03/2020 | 15:42

Criza generată de COVID-19 afectează toate domeniile economiei. Florăriile nu sunt nici ele ocolite. Pentru că vânzările au scăzut dramatic, buchetele din florării ajung zilnic la tomberon. Reprezentanții unei florării din Târgoviște au ales să facă un gest frumos și sa salveze și florile.

Nu s-au mai gândit la profit și după ce au scăzut și prețul cu 50%, doar pentru a nu arunca florile la gunoi, patroana a luat decizia de a le oferi gratuit asistentelor și medicilor din Spitalul Județean Târgoviște.

Buchetele au adus zâmbet pe chipurile cadrelor medicale. Nici asistentele de pe ambulanță nu au fost uitate. Pentru că pericolul le paște la tot pasul, au primit și ele un buchet care să le însenineze ziua.

„Astăzi salvăm florile din florărie. Tot astăzi, dis de dimineața ne-am făcut simtita prezența în unitatea UPU și la SAJ Dâmbovița pentru a aduce un strop de bucurie dăruind emoții. Susțin și respect cadrele medicale, mai ales în această perioadă. Să vă dea bunul Dumnezeu putere să aveți grijă de noi toți!”, a transmis Nicoleta, fondatoarea florăriei.