Florentina Gherghiceanu și Cristina Bădănoiu s-au fotografiat cu Nikos Vertis. Artistul a susținut un concert la Sala Palatului

Publicat: 29/02/2020 | 22:30

Florentina Gherghiceanu și Cristina Bădănoiu s-au pozat cu Nikos Vertis în culise. Cele două prietene au fost nelipsite de la concertul artistului susținut la Sala Palatului.

Nikos Vertis, unul dintre cei mai populari artiști de muzică grecească, a stabilit un nou record pentru un artist străin: acela de a susține trei spectacole consecutive, cu “casa închisă”, la Sala Palatului. De fiecare dată când vine în țara noastră, nu mai sunt locuri libere în săli! Așa cum s-a întâmplat și în această seară.

De la ora 20:00, Nikos Vertis a început să-i încânte cu vocea lui pe toți admiratorii săi, la Sala Palatului. Printre cei prezenți, s-au numărat și Florentina Gherghiceanu cu Cristina Bădănoiu. Cele două prietene au fost nelipsite de la concert și l-au așteptat, cu sufletul la gură, pe artist. Iar după prestația celebrului artist, Florentina și Cristina s-au fotografiat, în culise, alături de Nikos Vertis.

Florentine Gherghiceanu și Cristina Bădănoiu, alături de Nikos Vertis

”Sunt foarte recunoscător publicului din România pentru ceea ce face pentru muzica mea, s-a văzut asta în ultimii ani. Știu că nu toți înțeleg limba greacă, însă ritmurile romantice pun stăpânire pe oricine. Cred că publicul își lasă mintea să “călătorească”, își creează propriile versuri, care să se potrivească muzicii. Cele mai multe teme ale melodiilor mele sunt dedicate dragostei. Cânt în general despre iubire, dar și despre tristețea despărțirilor”, a mărturisit Nikos Vertis pentru Libertatea.

Florentina Gherghiceanu, consilieră la Primăria Capitalei

Florentina Gherghiceanu a intrat în ”Liga I a politicii” ca preşedinte al Organizaţiei de Tineret în ”Partidul Poporului” al lui Dan Diaconescu. Până atunci, nu se remarcase printre ”cei mari”. Apoi, în 2016, şi-a făcut loc pe listele UNPR la Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Reporterii DAS (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.ro) au aflat, din surse categoria A, că Gherghiceanu a fost promovată politic de fostul primar Neculai Onţanu, pe filiera Alin Berbecaru. Acesta din urmă a fost şi el consilier general şi secretar general al UNPR, un apropiat al lui Onţanu şi beneficiar de contracte printr-o firmă de pază de care se ocupa cumnata lui.

Sursele noastre susţin că includerea lui Gherghiceanu pe listele de consilieri UNPR a născut la acel moment un diferend între Onţanu şi Valeriu Steriu (alt ”greu” în partid), dar primarul a ieşit învingător! A contat şi intervenţia pe care celebra Cristina Bădănoiu (prietenă bună cu Gherghiceanu) a făcut-o la fostul vicepremier Gabi Oprea (VEZI AICI: SUPER-IMAGINI. Cea mai iscusită… din România a făcut senzaţie la Mykonos. Fente imperiale… ”Prinţesa RCA-urilor” şi o colegă de la ASF au luat un elicopter ca să ia prânzul pe altă insulă!). Vă amintiţi, de altfel, că noi am mai povestit ce ”intrări” avea Bădănoiu la Oprea sau invers Oprea la Bădănoiu! Cert este că Florentina Gherghiceanu a ajuns în Consiliul General, acolo unde are un rol crucial.