Flick rimează cu… Rolex. Cum a apărut „Domnul Rimă” alături de soție, la o cafea

Publicat: 11/04/2021 | 23:26

Zilele frumoase de primăvară, cu temperaturi plăcute, le-au făcut și pe vedete să mai iasă din case și să se bucure de o plimbare în aer liber, să stea la o terasă și să mai împartă zâmbete. Flick și Denisa au profitat și ei de primăvară, iar prezentatorul  de la Radio ZU le-a luat ochii trecătorilor cu un Rolex de toată frumusețea. CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive cu cei doi îndrăgostiți.

Flick și Denisa apar mereu în public ca un cuplu perfect. Scăldați parcă în lapte și miere, dar și în razele soarelui de primăvară, au făcut o plimbare în aer liber.

CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi soți la o terasă din Capitală, acolo unde au băut o cafea, iar ceea ce a atras atenția tuturor a fost bijuteria de lux pe care „domnul Rimă” a purtat-o la mână. Moderatorul s-a afișat cu un Rolex Oyster al cărui preț variază între 8.000 și 9.000 de euro.

Îmbrăcați lejer, adecvat pentru o zi călduroasă, Flick și Denisa și-au zâmbit nonstop și s-au bucurat de momente frumoase împreună, spre deliciul privitorilor, care văd cât de mult se iubesc cei doi. Amândoi au respectat normele impuse de pandemie, căci în plimbarea lor nu au lăsat masca de protecție de pe față și s-au comportat așa cum trebuie.

Flick și Denisa au ieșit la plimbare

(NU RATA: FLICK ARE CU CINE SE MÂNDRI! DENISA HODIȘAN ȘI-A SCOS ROCHIA DE MIREASĂ LA LICITAȚIE. CARE ESTE MOTIVUL)

Flick și Popescu, separați de soția „domnului Rimă”

Acum ceva timp, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte legate de prietenia dintre Flick și Popescu, care a fost, la momentul respectiv, pe muchie de cuțit.

Mai exact, la sfârșitul anului 2020, cuplul de răsunet de la radio s-ar fi destrămat, temporar. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Răzvan Popescu și Flick, pe numele său real Flicea Sebastian Andrei, nu au mai format un tandem la radio, pentru o perioadă. Totul s-ar fi întâmplat după ce simpaticii prezentatori ar fi fost protagoniștii unor momente tensionate.

Rolexul lui Flick a atras atenția, chiar și de sub masă

Mai mult decât atât, ”Domnul Rimă” ar fi refuzat, la momentul respectiv, să participe la campania organizată, an de an, de Radio ZU, ”Orașul Faptelor Bune”.

Ruptura a fost vizibilă și pe conturile de socializare ale celor doi. Pe Instagram-ul lui Flick nu a mai fost postată nicio poză cu colegul său de la radio. În schimb, Răzvan Popescu a fost atât de afectat și s-a pozat extrem de fericit alături de restul echipei de la Radio ZU în ”Orașul Faptelor Bune”.

CITEȘTE ȘI: CE MESAJ I-A TRANSMIS DENISA HODIȘAN LUI FLICK, LA PATRU LUNI DE LA CUNUNIA CIVILĂ: ”FIECARE ZI CU TINE E O SĂRBĂTOARE”

Miss Planet 2019 ar fi fost „mărul discordiei”

Conform unor surse din anturajul celor doi, Denisa Hodişan ar fi contribuit la surprinzătorul ”divorț” din lumea radioului. După cum afirmau apropiații acestora, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Flick, Miss Planet 2019 ar fi pus piciorul în prag și i-ar fi interzis proaspătului soț să se mai ”antureze” cu Răzvan Popescu.

”S-a terminat cu Flick și Popescu la radio! Flick și-a dat demisia, după ce soția nu l-ar fi lăsat să mai lipsească de acasă. Tot din cauza ei se pare că nu a participat anul acesta la «Orașul Faptelor Bune». Flick s-a schimbat total după ce s-a căsătorit”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul prezentatorului, la finele lui 2020. Ulterior, lucrurile par să se fi aranjat, pentru că Flick a reapărut alături de prietenul lui, la radio.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.