Flick, poezie fabuloasă despre o tânără care s-a îmbogățit din videochat! Fanii Domnului Rimă i-au sărit în cap, iar el le-a răspuns

Publicat: 12/12/2019 | 10:27

Flick a fost provocat de una dintre fanele sale să scrie câteva rime despre o tânără care s-a îmbogățit din videochat, iar rezultatul a fost… o poezie fabuloasă în care se regăsește perfect mentalitatea multor oameni. Pentru versurile făcute, Domnul Rimă a fost criticat de câțiva internauți, care nu au înțeles substratul mesajului său. Desigur, nu au lipsit hohotele de râs, având în vederea confuzia făcută de unii dintre cei care au citit rimele lui Flick despre videochatista, care a reușit să își cumpere o mașină și un smartphone de top într-un timp scurt.

Citește și: Flick, amendă usturătoare după ce a fost prins cu telefonul la volan

Flick, poezie fabuloasă despre o tânără care s-a îmbogățit din videochat

Flick a făcut publică poezia pe care a scris-o după ce o fană l-a rugat să aștearnă mai multe versuri despre o vecină din blocul ei, care face videochat. Cu mesajul plin de greșeli al tinerei în față și inspirație din belșug, Domnul Rimă s-a conformat rapid. Iar rezultatul este unul savuros, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Elly, una dintre admiratoarele artistului, l-a pus la zid imediat: “Flick, păi apucă-te bre și tu de videochat, dacă tot încurajezi pe alta, iar Domnul Rimă a scris dezamăgit: “Elly, asta ai înțeles tu? Că încurajez pe alta?”.

După comentariul de mai sus, au pornit numeroase discuții, dar și hohote de râs. “L-ai înțeles greșit… avea dreptate omul…????????era un pic mai mult frustrată”, “Omu’ încuraja să îți vezi de treabă! Să nu te frece grija de curtea vecinului! Cam asta încuraja! Că prea ne freacă grija ce fac alții, în loc să facem ceva să ne fie nouă mai bine ;)”, “Eu zic așa: ce este oare mai grav în viață? Să ne prostituăm pentru bani ori să nu stim să ne pronunțăm gramatical?” sunt trei dintre sutele de mesaje strânse de postarea de mai jos a domnului Rimă.

Flick, poezie fabuloasă despre o tânără care face videochat © Instagram
Flick, poezie fabuloasă despre o tânără care face videochat © Instagram

Flick, unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la radio

Flick, pe numele din buletin Andrei Sebastian Flicea, a devenit celebru, după ce Mihai Morar i-a descoperit creațiile sale haioase pe blogul lui personal. Cunoscut și sub numele de Domnul Rimă, artistul este originar din Câmpina, unde reușește să ajungă o dată la două săptămâni ca să petreacă timp cu membrii familiei și prietenii din orașul natal.

“De la Flicea, un coleg mi-a spus Flick. Flick s-a născut în clasa a doua. Toți colegii mă știau de lick în liceu, în facultate am plecat fără această poreclă, eram Andrei Sebastian. Când am intrat în lumea radioului, am văzut că DJ-ii aveau nume sonore și mi-am amintit de Flick. Învățam destul de bine, în clasa întâia am luat premiul I. Am fost un copil cuminte. Țin minte că era la modă să faci informatică și mi-am dorit mult domeniul acesta. Am copilărit la Câmpina și mi-am dorit să merg la un liceu de profil. Când am văzut că sunt bun pe ceea ce fac am decis să renunț la contabilitate”, a povestit Flick în cadrul unei ediții a emisiunii “Star Matinal”.